gavin, a mógłbyś na przykład komórką nagrać i wrzucić na jutuba? Wiem, że jestem upierdliwy ;-)
A zdjęcia wyglądają na poprawnie naświetlone :-)
gavin, a mógłbyś na przykład komórką nagrać i wrzucić na jutuba? Wiem, że jestem upierdliwy ;-)
A zdjęcia wyglądają na poprawnie naświetlone :-)
MC_ tu masz -> http://www.youtube.com/watch?v=HB1z4LGd9V4
sorry za obraz![]()
Dzięki wielkie. Faktycznie - zum chodzi głośno.
W przyszłym tygodniu ją przetestuję. :-)
Witam
Pytanko, czy pojawił się ten nowy firmware do Di866?
Byłbym wdzięczny za podesłanie linka jeśli juz jest. Pozdrawiam
DArek
I mam... 50D + grip + 15-85 IS + 70-200 4L... ale śmiga!!! a... i jeszcze w kieszonce Ixus 70
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Posiadać posiada ale trzeba jeszcze mieć co i jak nim wgrać. Marketingowo to brzmi fajnie:"USB Service Port – Di866 provides a USB port to update the latest firmware."
ale jednocześnie jest napisane:
"Tired of your flash no longer working whenever a new camera comes onto the market ? A firmware upgrade service is available for the Di866 professional, which provides a service terminal to upload the latest software. A charge for the firmware update service will apply, varying depending on the area. Please check at your local dealer for details about the update service."
Ja bazuje na tym co przeczytałem na stronie producenta + forach (firmware do wersji pod Nikona już jest, użytkownicy próbowali pytać o to dystrybutora i producenta). Też się nad tą lampą zastanawiałem i poświęciłem trochę czasu na dowiedzenie się jak najwięcej o niej.
a zapomniałem napisać nissin poszedł do serwisu :P