Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Pytanie o IS

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Się zapoznałam i IMHO raczej jest to reklamówkowy stuff, a nie praktyczne porady...
    Mnie chodzi raczej o technikę robienia zdjęć z IS, gdzieś wyszukałam, że trzeba odczekać chwilę z wciśniętym do połowy spustem, żeby zrobić zdjęcie i wtedy jak się to ma do zdjęć np. seryjnych, albo wtedy, gdy trzeba szybko reagować?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Nie sposób nie przyznać racji starszemu z torreadorów :
    "The EF24-105mm f/4L IS USM achieves image stabilization equivalent to using a shutter speed about three steps faster. It has the following excellent features as well:
    • The image stabilizer is activated within half a second after pressing the shutter button halfway, allowing the user to capture the decisive moment.
    • The same image stabilizer effects can be attained when using a monopod as in hand-held shooting.
    • There are no restrictions on using a tripod." - za http://www.canon.com/camera-museum/t...10/200510.html
    Oba wytłuszczenia odpowiadają jednoznacznie na pytania Autora wątku...

Chociaż patrząc na pierwsze wytłuszczenie to chyba jednak tak długo nie trzeba czekać....
    Ostatnio edytowane przez AgaP ; 21-03-2009 o 08:16 Powód: Automerged Doublepost
    Agnieszka
    5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

Uprawnienia umieszczania postów