5.
5.
Mina modelki, brak kontaktu, koraliki na reku powiazane, fatalny makijaz i ta beznadziejna bielizna...
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
tzn tak podczas fotografowania kobiet mamy ogromnie ciężkie zadanie bo nie każda kobieta to super modelka. trzeba panować nad wszystkim... dla mnie palce wyszly za grubo, dodatkowo bieliza i metalowe dodatki... biżuteria jak dla mnie ok. Mina modelki nie![]()
dzięki wielkie, w sumie nie mogę się nie zgodzić w Waszymi opiniami![]()
Kadr na żabętrochę za bardzo z góry. Fajne światło nawet.
Gdyby nie ta ciemność w okularach i odbijająca się parasolka, pomyślałbym, że to wakacyjne zdjęcie na plaży. Nawet materiał imitujący piasek by uszedł w tłoku
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A bikini na 1-wszym sam malowałeś?
Ostatnio edytowane przez Slider ; 31-01-2011 o 17:34 Powód: Automerged Doublepost
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
to wina bokehu i chyba przesadzonej saturacji cyjanu, wywołam rawa raz jeszcze i zobaczę o co chodzi
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
tak wyglada wycinek zdjęcia wywołanego z rawa na default. R -0
G -189
B - 211
więc wynika to z braku informacji w kanale czerwonym, jak temu zaradzić nie mam pojęcia, z chęcią posłucham rad
Ostatnio edytowane przez krystian123 ; 31-01-2011 o 18:26 Powód: Automerged Doublepost
ciekaw jestem, co o tym sądzicie?
8.
kolor, światło, kadr = rewelka