Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 101

Wątek: [krystian123] początki portretowania

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystian123 Zobacz posta
    Witam,
    zakładam nowy wątek, bo raz, stary już pewnie usunięty, dwa robię już trochę inne zdjęcia (lepsze mam nadzieję).
    To był Twój trzeci wątek w tym podforum. Połączyłem. Nie usuwamy wątków ot tak, a tylko na życzenie.

Domyślnie

dzięki Vitez, choć nie ukrywam, że wolałbym poprzednie wątki usunąć, a zostawić ten nowo założony

Bywalec Awatar photogambler
    Miasto
    wawa

Domyślnie

...i oglądaj portrety.w dobrym portrecie nie zobaczysz tyle powietrza nad modelka n.p.,albo za duzo czerni, w dodatku brak szczegolow w ciemnych partiach itepe....Ale nikt Ci nie opowie foty idealnej.Ogladaj i sprawdzaj exif-y.Powodzenia:-)
    6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...

Domyślnie

photogambler- ??? nie bardzo rozumiem o czym piszesz

centuria
    Guest

Domyślnie

a mi 1 sie podoba, pieprzyk fakt odciaga uwage ale dlonie wydaja sie byc w porzadku, nie podoba mi sie natomiast cien na lewej czesci twarzy ale rozumie ze nie miales czym doswietlic

Domyślnie

aby doświetlić to zawsze coś bym znalazł, ale nie widziałem wtedy takiej potrzeby, w sumie teraz też nie widzę ale może się mylę. pieprzyk zostaje, to portret nie glamour czy fashion
    dzięki za porady, liczę na więcej

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystian123 Zobacz posta
    dzięki Vitez, choć nie ukrywam, że wolałbym poprzednie wątki usunąć, a zostawić ten nowo założony
    Możemy cały ten wątek usunąć i założysz sobie od zera. Trzeba było o to zadbać (wystarczy poprosić, a znaleźć swoje wątki nietrudno) pred złamaniem zasad .

Domyślnie

a nie da rady wykasować wszystkiego z wyjątkiem postów od 69 w gorę? jeśli da radę i nie jest to problemem, to byłbym dzwięczny, a jeśli jest to olejmy i niech zostanie jak jest. za łamanie zasad przepraszam, dawno nie czytałem regulaminu

Domyślnie

wrzuce jeszcze dwa z tej sesji, może się ktoś wypowie
    3.
    4.

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów