dzięki Vitez, choć nie ukrywam, że wolałbym poprzednie wątki usunąć, a zostawić ten nowo założony
...i oglądaj portrety.w dobrym portrecie nie zobaczysz tyle powietrza nad modelka n.p.,albo za duzo czerni, w dodatku brak szczegolow w ciemnych partiach itepe....Ale nikt Ci nie opowie foty idealnej.Ogladaj i sprawdzaj exif-y.Powodzenia:-)
6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...
a mi 1 sie podoba, pieprzyk fakt odciaga uwage ale dlonie wydaja sie byc w porzadku, nie podoba mi sie natomiast cien na lewej czesci twarzy ale rozumie ze nie miales czym doswietlic
aby doświetlić to zawsze coś bym znalazł, ale nie widziałem wtedy takiej potrzeby, w sumie teraz też nie widzęale może się mylę. pieprzyk zostaje, to portret nie glamour czy fashion
dzięki za porady, liczę na więcej![]()
a nie da rady wykasować wszystkiego z wyjątkiem postów od 69 w gorę? jeśli da radę i nie jest to problemem, to byłbym dzwięczny, a jeśli jest to olejmy i niech zostanie jak jest. za łamanie zasad przepraszam, dawno nie czytałem regulaminu![]()
2.