no oczywiscie, ze przeblurowalem ale warstwe z blurem nie ma 100 krycia tylko ok 40 i fakture skory widac
no oczywiscie, ze przeblurowalem ale warstwe z blurem nie ma 100 krycia tylko ok 40 i fakture skory widac
Więcej pudru, mniej blura![]()
.
niestety modelka nie zgodzila sietez bym wolal ogladac cos innego niz odbity stanik
to byla pierwsza sesja z Ewelina, na 2 na pewno sie zgodzi. pozdrawiam
lub po prostu nie prześwitujacą bluzkę ale na gołe ciało nie stanik. bo taki stanik jednak brzydko sie odznacza nawet jak nie prześwituje.
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.." i zrobić zdjęcie
Fotoblog (:
trójka najlepsza. kolorystyka itd. jakbym miał się do czegoś przyczepić to stanik, który jest zbyt widoczny i tworzy taki pseudo cień powyżej (a raczej wybiela bo przebija przez bluzke).
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A widze, ze nie doczytalem postow do konca i reszta tez juz to napisala. No zdecydowanie jakby mialo cos przeswitywac to wolalbym sutki niz to coś ;-)
Ostatnio edytowane przez allxages ; 01-07-2009 o 01:27 Powód: Automerged Doublepost
Witam,
zakładam nowy wątek, bo raz, stary już pewnie usunięty, dwa robię już trochę inne zdjęcia (lepsze mam nadzieję). Zapraszam do komentowania przede wszystkim konstruktywnegoaha nie będzie tu setek zdjęć tygodniowo, raczej staram się iść w stronę jakości nie ilości. czy wychodzi? to już oceńcie sami.
1.
Dobre podejście: jakość nie ilośćNa tym zdjęciu nie pasuje mi ułożenie dłoni - szczególnie prawa dłoń "psuje" mi odbiór. Ale dlaczego mam takie wrażenie - nie wiem
Poza tym uwagę odciąga pieprzyk przy ramiączku. Ja bym go usunął.
pozdrawiam
regulamin pkt 8
dzięki Vitez, choć nie ukrywam, że wolałbym poprzednie wątki usunąć, a zostawić ten nowo założony