Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 101

Wątek: [krystian123] początki portretowania

Mieszany widok

Domyślnie

no oczywiscie, ze przeblurowalem ale warstwe z blurem nie ma 100 krycia tylko ok 40 i fakture skory widac

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Więcej pudru, mniej blura
    .

Domyślnie

tak na pewno bedzie na nastepnej sesji

Domyślnie

niestety modelka nie zgodzila sie tez bym wolal ogladac cos innego niz odbity stanik to byla pierwsza sesja z Ewelina, na 2 na pewno sie zgodzi. pozdrawiam

Domyślnie

lub po prostu nie prześwitujacą bluzkę ale na gołe ciało nie stanik. bo taki stanik jednak brzydko sie odznacza nawet jak nie prześwituje.
    "Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.." i zrobić zdjęcie
    Fotoblog (:

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

trójka najlepsza. kolorystyka itd. jakbym miał się do czegoś przyczepić to stanik, który jest zbyt widoczny i tworzy taki pseudo cień powyżej (a raczej wybiela bo przebija przez bluzke).
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A widze, ze nie doczytalem postow do konca i reszta tez juz to napisala. No zdecydowanie jakby mialo cos przeswitywac to wolalbym sutki niz to coś ;-)
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 01-07-2009 o 01:27 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie [krystian123] portrety i in.

Witam,
    zakładam nowy wątek, bo raz, stary już pewnie usunięty, dwa robię już trochę inne zdjęcia (lepsze mam nadzieję). Zapraszam do komentowania przede wszystkim konstruktywnego aha nie będzie tu setek zdjęć tygodniowo, raczej staram się iść w stronę jakości nie ilości. czy wychodzi? to już oceńcie sami.
    1.

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Dobre podejście: jakość nie ilość Na tym zdjęciu nie pasuje mi ułożenie dłoni - szczególnie prawa dłoń "psuje" mi odbiór. Ale dlaczego mam takie wrażenie - nie wiem Poza tym uwagę odciąga pieprzyk przy ramiączku. Ja bym go usunął.
    pozdrawiam
    regulamin pkt 8

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystian123 Zobacz posta
    Witam,
    zakładam nowy wątek, bo raz, stary już pewnie usunięty, dwa robię już trochę inne zdjęcia (lepsze mam nadzieję).
    To był Twój trzeci wątek w tym podforum. Połączyłem. Nie usuwamy wątków ot tak, a tylko na życzenie.

Domyślnie

dzięki Vitez, choć nie ukrywam, że wolałbym poprzednie wątki usunąć, a zostawić ten nowo założony

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów