Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 101

Wątek: [krystian123] początki portretowania

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Przyznam, że w pracy na monitorze wyglądała ta kurtka gorzej. W domu już zupełnie inaczej, ale kurtka po lewej wciąż bez faktury.
    Odnośnie tła na fotce 2 cofam co napisałem. Różnica jest kolosalna w detalach. Tak to bywa jak się kupuje jakieś tanie LGki 19 cali na TNce. To się tylko do pracy biurowej nadaje :/
    Anyway - odnośnie fotki 2. Nie będę się znęcał na silę nad zdjęciem. 1sze rewelacja. 2ka mi jakoś nie leży.
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

michal.se
    Guest

Domyślnie ladnie

1 - dla mnie bomba, kolorki, mina dziewczyny, jakim szkiełkiem zrobione, czy dobrze mi się wydaje, że było doświetlane?
    2 - ok, oczy troszkę zmrużone

Domyślnie

oba zdjecia byly robione tamronem 28-75, tuz przed zachodem slonca i doswietlane blenda

Domyślnie

ok dzieki za opinie, wrzcam kolejne z tej sesji
    3.

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

Skad Ty bierzesz to slonce? Swietne zdjecie!
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Coś już napisał

Domyślnie

Zdjęcie 1 podoba mi się bardzo. Szczególnie chyba dzięki barwom. Ciekawa obróbka i dzięki temu jakoś to zdjęcie bardzo przykuwa moją uwagę. Nie przekszadza mi tym samym przycięta nieco głowa. Moim zdaniem nieźle wygląda. Ale tak jak mówię, obróbka moim zdaniem jest super i naprawdę cieszy oko
    Jeszcze 3 mi się podoba. Właściwie to z podobnych względów

Domyślnie

simon83- jak tylko sie dowiem, ze bedzie choc jeden promyk slonca, zabieram modelke i jade w plener. czasem troche posiedzimy i pogadamy zanim slonce wyjdzie ale to przeciez sama przyjemnosc

pszczółka_maja- tak to juz jest ostatnio, ze jak sie zdjecia nie przerobi to sie nie spodoba rzadko tak ingeruje w zdjecia ale ciesze sie, ze sie spodobalo.

dzieki wielkie za komentarze. wrzucam kolejne z sesji z Beata
    5.

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Mnie się najbardziej 1 podoba. Udana fotka!

Poza tym 4 i 5 są OK ale nie pasuje mi retusz - modelka jest jak z wosku... Ale może tak miało być. Mnie to nie pasi.

Generalnie, to sam takie chciałbym robić (ale bez woskowania)...

Wszystkie fotki doświetlałeś blendą, czy błyskasz czymś jeszcze?
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

tak wszystkie z blenda, lamp jeszcze nie mam
    modelka fakt troszke jak nawoskowana, ale to pewnie przez to, ze bylo strasznie goraco i parno, ja po 5 min sesji bylem caly mokry, wiec i modelka troszke sie zaczela swiecic. pokombinuje jeszcze cos z obrobka moze uda mi sie to jakos zniwelowac.

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów