Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: [Krakow] Ruiny, rudery i inne szkieletory

ararek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Chciałbym Cię widzieć jak z tym ekwipunkiem ze stopki zmykasz przez rządnymi krwi ochroniarzami spod wiaty z deskami
    Hehe dałem radę a propos...

Podobno ochrona za 50zl puszcza po cichu na szkieletora... prawda to? wie ktoś coś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ararek Zobacz posta
    Hehe dałem radę a propos...

Podobno ochrona za 50zl puszcza po cichu na szkieletora... prawda to? wie ktoś coś?

dokładam 50pln ( stówka lepiej wygląda w ręku:-P ) jesli info się potwierdzi!
    Pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam!
    Czy jest możliwość odświeżenia tego tamatu?
    Wiele z miejscówek podobno pozamykana lub strzeżona...

Jeśli ktoś o czymś wie to proszę pisać.

Pozdrawiam!
    najtańsze lustro Canona

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Trzeba sie było wybrac z nami do Kozubnika
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Panowie ma ktos jakies swieze info na temat szkieletora? Czy sie da a jesli tak to ile trzeba zaplacic za wejscie.
    Mam plana strzelic sesje slubna na gorze.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Brambor
    Guest

Domyślnie

Ze szkieletorem to różnie bywa - mój znajomy wszedł bez problemu - zabajerował, że jest z gazety, błysnął odznaką, którą sam sobie zrobił i wszedł.
    Potem ja próbowałem i nawet propozycja zapłacenia została odrzucona.
    Miejsce na plener ślubny jest dobre, ale niepewne.

Domyślnie

A jakieś inne miejsca się jeszcze ostały? Sam szukam ale bezskutecznie...
    40D, Tamron 28-75 50/1,8 70-210 f3,5-4,5 USM, i jeszcze kilka z gwintem, statywy, lampy...
    http://miniart.info

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Połaz po fortach - mysmy byli w kilku, sam bylem z parką w Mydlnikach. DO tego fajne rudery sa na Kazimierzu w malych uliczkach, kolo mnie byl fajny stary busynek szpitala ( na Wroclawskiej) ale zostal juz rozebrany, nawet nie zauwazylem kiedy!) . Generalnie kilka takich miejsc daloby sie znalezc - widzialem fajna ruinke na ul. Langiewicza niedaleko dworca - mala kamienica w stanie do rozbiorki....

Co do szkieletora - sesja slubna mz to sredni pomysl, zbyt ryzykowny co do miejsca i samego bezpieczenstwa osob sie tam znajdujacych. Podobne foto mozna pewnie zrobic w innych mniej strzezonych, a efekty beda podobne.
    Ale jeden woli....
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Właśnie na temat tej sesji ślubnej na szkieletorze też bym nie ryzykował, całość wewnatrze jest w coraz gorszym stanie ale miejsce na samym parterze jest ogolnie super przy tych schodach i troche w głębi Czytałem na innym forum, że na Bieżanowie jest jeszcze jakaś stara miejscówka, wiem że na Bronowicach jakiś czas temu koło KFAPu też było dobre miejsce, bylem osobiście. Przez ostatni rok budowlańcy nie próżnowali bo znikneło kilka super miejsc... Ogólnie nie chce się za bardzo oddalać od miasta, bo to z modelką planuje sesje a ona nie może za daleko. A te forty to gdzieś może kolo NH?
    40D, Tamron 28-75 50/1,8 70-210 f3,5-4,5 USM, i jeszcze kilka z gwintem, statywy, lampy...
    http://miniart.info

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Wpisz sobie w googlach Forty w Krakowie i zobaczysz ile tego jeszcze jest. Fajny choc prosty jest fort Mydlniki 49a ... w sumie barak ale ladne swiatlo mozna zlapac no i te grafiti i ogolny syf na podlogach. Zawsze mialem pietra ze spotkam tam jakis chuliganow , cpunów albo inne towarzycho a tu nic.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów