AAAA..... to o nim mowa, no jasne.Zamieszczone przez Yooreck
Chociaz jakos mi sie jeden z drugim nie kojazy![]()
AAAA..... to o nim mowa, no jasne.Zamieszczone przez Yooreck
Chociaz jakos mi sie jeden z drugim nie kojazy![]()
Straszyl kilka lat, niedawno dopiero, jakies 2-4 lata temu go skrocili i wykonczyli.Zamieszczone przez birez
tego przy rondzie też wykończą spokojnie - canon musi mieć gdzieś siedzibę na europę wschodnią - na samej górze będzie piętro dla członków canon board. :-D
5d + L plecak
Witam,
Troche pozno znalazlem ten watek na forum, ale mam nadzieje, ze nigdy nie jest za pozno, by go odświeżyć
Na stronie opuszczone.com w galerii zdjec, malopolskie - mozna znalezc zdjecia szpitalu, ktorego budowa nie zostala ukonczona.
Moglby ktos napisac, gdzie to dokladnie jest, chociaz w jakich okolicach ?![]()
pozdrawiam, nowy uzytkownik Tomek
Fakt, teren został ogrodzony ale jak to w płocie ... lubi być dziura... wejść się da tylko na ciecia trzeba uważać, tzn zachowywać się cicho, w miarę nie na oczach i będzie wszystko OK. Miejsce ciekawe, rozbudowane piwnice z wpadającym światłem przez liczne otwory i oczywiście chyba 6cio piętrowy szkielet budynku...... ciekawie jest na samej górze przy mocnym wietrze
![]()
Troche nieświerze te informacje. Ja meiszkam na rzeciwko, teraz zwiększość już wyburzona a to co nie zburzone jest odnawiane/remontowane. No mniejsza z tym, płot nowy postawiony i ochrona łazi non stop, nawet nocą (z latarami). Więc już można zapomniec o foceniu tego miejsca chyba, że zza płotu.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria