Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: [Krakow] Ruiny, rudery i inne szkieletory

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yooreck
    Nie mylisz się. Ten drugi stoi przy Rondzi eKotlarskim i jest siedziba, ze tak powiem, jednego z banków
    AAAA..... to o nim mowa, no jasne.
    Chociaz jakos mi sie jeden z drugim nie kojazy

Coś już napisał
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez
    AAAA..... to o nim mowa, no jasne.
    Chociaz jakos mi sie jeden z drugim nie kojazy
    Straszyl kilka lat, niedawno dopiero, jakies 2-4 lata temu go skrocili i wykonczyli.

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

tego przy rondzie też wykończą spokojnie - canon musi mieć gdzieś siedzibę na europę wschodnią - na samej górze będzie piętro dla członków canon board. :-D
    5d + L plecak

Barakum
    Guest

Domyślnie

Witam,

Troche pozno znalazlem ten watek na forum , ale mam nadzieje, ze nigdy nie jest za pozno, by go odświeżyć Na stronie opuszczone.com w galerii zdjec, malopolskie - mozna znalezc zdjecia szpitalu, ktorego budowa nie zostala ukonczona.

Moglby ktos napisac, gdzie to dokladnie jest, chociaz w jakich okolicach ?

pozdrawiam, nowy uzytkownik Tomek

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Można spróbować Fort na poligonie pasternik. W tygodniu wojsko może się strzępić o niezapowiedzianego fotografa ale w niedziele można wejść z grupą airsoftowców którzy się tam strzelają. Ciekawe klimaciki!
    Potwierdzam, w soboty i niedziele nie ma problemu. Brachol sie tam strzela. Maja oficjalną zgode na wejście na teren.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Barakum Zobacz posta
    Witam,
    Na stronie opuszczone.com w galerii zdjec, malopolskie - mozna znalezc zdjecia szpitalu, ktorego budowa nie zostala ukonczona.

Moglby ktos napisac, gdzie to dokladnie jest, chociaz w jakich okolicach ?
    W okolicy ulicy łużyckiej, problem w tym że teraz teren został ogrodzony i cieć postawiony na wejsciu. Zabierają się bodajże do jego wyburzenia...

ararek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wmac Zobacz posta
    W okolicy ulicy łużyckiej, problem w tym że teraz teren został ogrodzony i cieć postawiony na wejsciu. Zabierają się bodajże do jego wyburzenia...
    Fakt, teren został ogrodzony ale jak to w płocie ... lubi być dziura... wejść się da tylko na ciecia trzeba uważać, tzn zachowywać się cicho, w miarę nie na oczach i będzie wszystko OK. Miejsce ciekawe, rozbudowane piwnice z wpadającym światłem przez liczne otwory i oczywiście chyba 6cio piętrowy szkielet budynku ...... ciekawie jest na samej górze przy mocnym wietrze

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ararek Zobacz posta
    Fakt, teren został ogrodzony ale jak to w płocie ... lubi być dziura... wejść się da tylko na ciecia trzeba uważać, tzn zachowywać się cicho, w miarę nie na oczach i będzie wszystko OK. Miejsce ciekawe, rozbudowane piwnice z wpadającym światłem przez liczne otwory i oczywiście chyba 6cio piętrowy szkielet budynku ...... ciekawie jest na samej górze przy mocnym wietrze
    Troche nieświerze te informacje. Ja meiszkam na rzeciwko, teraz zwiększość już wyburzona a to co nie zburzone jest odnawiane/remontowane. No mniejsza z tym, płot nowy postawiony i ochrona łazi non stop, nawet nocą (z latarami). Więc już można zapomniec o foceniu tego miejsca chyba, że zza płotu.
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

ararek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madallenka Zobacz posta
    Troche nieświerze te informacje. Ja meiszkam na rzeciwko, teraz zwiększość już wyburzona a to co nie zburzone jest odnawiane/remontowane. No mniejsza z tym, płot nowy postawiony i ochrona łazi non stop, nawet nocą (z latarami). Więc już można zapomniec o foceniu tego miejsca chyba, że zza płotu.
    dla chcącego nic trudnego. Mogą być nie świerze, z rok temu tam bylem

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ararek Zobacz posta
    dla chcącego nic trudnego. Mogą być nie świerze, z rok temu tam bylem
    Chciałbym Cię widzieć jak z tym ekwipunkiem ze stopki zmykasz przez rządnymi krwi ochroniarzami spod wiaty z deskami
    Canon 50D + dodatki

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów