Widzieliście ? Ciekawe szczególnie iż jak patrzę na zdjęcia to wychodzą lepsze niż z d70 a poziom szumów jest bardzo niski. Ciekawe czy to tekst sponsorowany ? czy też nikon zrobił duży postęp
Widzieliście ? Ciekawe szczególnie iż jak patrzę na zdjęcia to wychodzą lepsze niż z d70 a poziom szumów jest bardzo niski. Ciekawe czy to tekst sponsorowany ? czy też nikon zrobił duży postęp
5d + L plecak
ja wiem czy lepiej niz D70 :/ popatrz na porownanie z 300D - Nikos wyglada jak kupa. o 350D nawet nie wspominam
prawdopodobnie jest to zasluga syfiastego obiektywu kitowego. cos mi wyglada na to, ze fanatykom w zoltych okularach skonczy sie argument, ze w Canonach kiepskie obiektywy
ale z drugiej tutaj: http://www.digitalreview.ca/cams/Nik...T_images.shtml wyniki sa troche inne. takze cos tu dziwnego jest... :/
EDIT: tutaj: http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=11322 tez sa calkiem przyjemne zdjecie. takze cholera wie co jest nie tak...
W ogóle nie rozumiem tego testu na dpreview. W porównaniu z 300D a nie wspomnę już o 350D Nikon wypadł słabo. Na końcu w podsumowaniu wypisali całą listę zalet i sample są też całkiem niczego sobie. Mogę wydać ok. 3-3,5 (max) i naprawdę nie wiem już co robić????
Znajdź na dpreview opis, którego konkluzją nie jest co najmniej "recommended" a sample są totalnie do kitu...Zamieszczone przez Loki
Loki - obojętnie co wezmiesz nie zauważysz roznicBierz to co ma ładniejsze logo. ja tak zrobilem pare lat temu
![]()
I to jest powazna odpowiedź. Kup Nikona - jestem w 100% pewny, że będziesz Ci z nim dobrzeZamieszczone przez Loki
![]()
Te testy bardziej przekonują mnie do Canona, do tej pory zresztą używałem aparatu tej marki (G3). Problem w tym, że ogólny koszt zakupu przekroczy 3,5k a 300D nie wiem czy jest sens jeszcze kupować.
Jeśli masz ograniczenie "twarde": nie stać Cię w tej chwili na nic lepszego, wiesz że za miesiąc też na 350D nie dozbierasz, aparat chcesz mieć już teraz - to tak, jest sens kupować.Zamieszczone przez Loki
nie ma sensu bo co?Zamieszczone przez Loki
wlasnie jest sens, bo cena jego jest smiesznie niska, a zdjecia robi tak samo dobre jak w chwili premiery.. a to ze 350D robi lepsze.. za rok czy dwa beda jeszcze lepsze aparaty i nigdy tego nie dogodnisz
musisz umiec oszacowac co warto a czego nie w/g wlasnych kryteriow a nie pytac na forum