Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: lowepro 75 aw

Mieszany widok

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

fajnie..
    zastanawiam sie jeszcze nad plecakiem trekkera lub lowepro .. tylko sciaganie go z plecow jest nieco bardziej czaslochlonne niz sieganie do tej kabury
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zależy co kto lubi... ja miałem torbe foto i szybko się pozbyłem bo sprzętu przybywa więc torba przestaje być praktyczna więc jeśli planujesz zakup jakiejś lampy, statyw, obiektyw itp to weź lepiej jakiś plecak... Cóż ja żałuje że wczesniej nie pomyślałem o plecaku bo niepotrzebnie wydałem kase...
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ups... :neutral: nie zauważyłem że sprzętu już ci się nazbierało... ;-) więc nie wiem czy mój post jest na temat bo nie wiem na jakie wypady będzie ci potrzebna torba/plecak... jak nie masz plecaka to bierz bo prędzej czy później i tak będziesz musiał się zaopatrzyć...
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Uprawnienia umieszczania postów