Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: pilne- problem z 5D zapisywanie zdjęć !! :(

Bywalec Awatar monii

Domyślnie

ale zdjecia są widoczne poprzez aparat poprzez czytnik też tylko nie można ich zgrać.

Włąśnie tym programem próbnie chciałam zgrać zdjęcia z innej karty, to mi odzyskał zdjęcia sprzed 2ch m-cy zamiast poprostu zrzucić te co są obecnie na karcie.

jak zaczne majstorwac tymi programami to moge chyba tylko zaszkodzic, bo jeszcze usunie to co jest teraz na karcie.

pozdr.

Domyślnie

jezeli widzisz fotki na karcie w PC, to mozesz je odtworzyc ? jak tak to moze zapisz jako :d, ew. zrob obraz karty, np. ghostem lub czyms podobnym, nie kopiowanie, a calej karty., i nie majstrujemy na karcie, obraz karty, i na nim dzialac.
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Bywalec Awatar monii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercow Zobacz posta
    jezeli widzisz fotki na karcie w PC, to mozesz je odtworzyc ? jak tak to moze zapisz jako :d, ew. zrob obraz karty, np. ghostem lub czyms podobnym, nie kopiowanie, a calej karty., i nie majstrujemy na karcie, obraz karty, i na nim dzialac.

łomatko
    nic z tego nie rozumiem..możesz tak prościej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercow Zobacz posta

czy jak widzisz fotki w PC na karcie to mozesz je odtworzyc jak normalne obrazki, a jedynie skopiowac ich sie nie da, czy podczas proby odpalenia pokazuje sie ze plik uszkodzony itp. czy karta mimo braku jakis zdjec pokazuje zajete miejsce ??

sciagnij program typu ghost klik, jest to program robiacy obraz calego dysku/partycji, powinien widziec karte CF, ew. inny podobny co bedzie ja widzial, nie kopiuje on plikow, a cala zawartosc lacznie z ew. MBR itp.

I podstawa NIE MAJSTRUJEMY NA KARCIE !!! nigdy taka zasada
    jak cos Ci nie dziala to robisz obraz i na nim pracujesz
    Jak Ci w tej firmie od danych zabieraja jakis noscnik to nie pracuja na nim, tylko robia kopie, i na niej pracuja, nigdy nie odzyskujemy na orginale, bo on tylko jeden, na kopiach mozeby sie bawic, bo jak sie nam orginal sypnie, to albo zwieksza koszty, i to jest tylko pozytywna opcja, albo nie mamy danych

chyba na tyle
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów