Interesujące - 2.4.najlepsza
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
@sbogdan1: nareszcie! ;-)
w 3 miejscu wystawiam te foty i po raz pierwszy ktoś zwrócił uwagę na 4.![]()
dziwne, bo 4 jest najlepsza![]()
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
własnie, 4. zaciekawila mnie najbardziej![]()
najeli co tam jeszcze skrywasz przed nami ?
Wstawiaj nie krępuj się .
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
Nic w tym dziwnego..:-) #4 jest najlepsza, a przynajmniej miła do ogładania, bo poprzez nadanie kierunku wyznaczonego przez rząd ludzi, lamp i stoisk, biegniemy wzrokiem od jednego końca kardu do drugiego. Także + za kompozycję. Poza tym widać, że zdjęcie spontaniczne i przez to naturalne. Musi się podobać:-)
Pozdrawiam
PS: Najeli, kupiłaś przed wyjazdem tą eLę 70-200 f/4?:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
@sbogdan1: trochę tego jest, wczoraj przebrnęłam wreszcie do końca i przefiltrowałam warte uwagi (niestety, pstrykam jak karabin i potem jest masę śmiecia, a raczej "dokumentacji").
Chociaż to był mój pierwszy wypad z lustrem i szału nie ma...Będę nadrabiać modelami i scenerią :>
@Slider: kupiłam, kupiłam, jest cudna, 2. to właśnie z niej :>
@troll: a spoglądałki, bo nic innego nie przyszło mi na myśl, "moje zdjęcia" jest jakieś takie... zużyte, a spoglądałki fajnie brzmią
I cieszę się, że podoba wam się 4 (bo mi też :>) mam parę ujęć z tego targu, wybitnie urocze miejsce, tylko trochę ciemno a luby zawinął mi statyw pod kamerę![]()
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka