Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
To ja się też dołączę. Dla mnie: te wszystki przyciski, dźwigienki, kompletnie bez sensu umieszczone kółka, menu w którym nic nie mogę znaleźć brrrr.....
.
AD rem. przecież oni piszą o aparatach dla ludzi świadomych swoich wyborów. To nie zabawki za 500$. Do tego często Ci co te sprzęty kupują na ogół już coś mają. Dla takich ludzi takie rankingi mają zerowe znaczenie. IMHO tracą czas pisząc coś takiego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ej tam... na tym forum tez 99% piszacych w watkach o 1Ds-ach to osoby, ktore u tak nigdy nie zbliza sie nawet do zakupu takich korpusow. ale poped do masturbacji sprzetem jest duzo silniejszy niz rozsadek.
na takiej samej zasadzie gazety motoryzacyjne publikuja "testy" beemek czy bugatti za grube pliki zielonych papierkow, ktorych i tak ogromna wiekszosc czytelnikow nie kupi. w mysl zasady, ze poogladac i poonanizowac sie mozna zawsze
a, co jak co, ale grono informatykow, to grono absolutnie przodujace w onanizmie sprzetowym i w przewazajacej wiekszosci bezmyslnie zakochane w elektronicznych gadzetach. co tu zreszta bede po proznicy psy wieszal... sam jestem informatykiem![]()
![]()
![]()