Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 151

Wątek: Focenie koncertu bez lampy - Help !

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

i wlasnie tak poszedlem na wyczucie, Tv, tyle ze u mnie jak juz pisalem czasy musialy byc takiego rzedu stad tez odpowiednia czulosc a zdjecia spokens, moje tez troche nieostre, ale dwa powinny sie spodobac, pozwolicie ze wrzuce je nawet dzis tylko troszke czasu mi to zajmie
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał

Domyślnie

chetnie zobacze jak ci to wyszlo
    Canon EOS 300 D + KIT + Sigma 70-300 4 - 5.6 APO DG MACRO + 2 x 512 Mb + Velbon DX 888 Digital
    Hp Photosmart 720

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    Monika Styczynska - Varius Manx, przesliczna dziewczyna, jesli zdjecie gdzie usmiechnela mi sie prosto do obiektywu wyjdzie to powiesze sobie nad lozkiem nie bylo latwo czasy dluzsze jak 1/80 nie wchodzily w gre
    ISO800, f/2.8? celowanie na oczy/twarz/głowę ;-) lepiej się by już bez flasha nie dało;-) ew. flash + kompensacja. ale zewnętrzna lampa to podstawa... (+dyfuzor).
    gra i buczy bebop

Miasto
    Silesia

Domyślnie

hmm oto przyklad numer jeden narazie bez odszumiania bo mi spieszno do lozka, wiec na zywca tylko zmniejszone i naprawde dennej jakosci, jak mi ktos powie jak tu wrzucic fote dobrej jakosci i jak sie z nia obchodzic bo jestem zielony to swoj blad naprawie poki co na zachete prosze panstwa Monika Kuszyńska
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Kurcze, dynamiki pelno, ale balagan w kadrze. Calkowicie centralnie (w pionie glowa). Chyba bym urąbał tą rękę u góry i zostawił tylko dół.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Silesia

Domyślnie

mam jeszcze jedno, moje ulubione, ladnie usmiechnela mi sie prosto w obiektyw

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Tomku jak juz pisalem pora pozna a ja mam dzis 12 h pracy, wiec na shopa nie moge sobie pozwolic, jutro to jakos wszystko ogarne dodam tylko ze pierwszy kadr pionowy, ale Monika siedziala na stolku i tak sie wygiale w tyl a nie nachylila w przod, oczywiscie rade spamietam, jutro moze wykadruje, wyostrze, odszumie i bedzie gites ok, ide spac, licze na dalsza konstruktywna krytyke, jutro wrzuce wieczorem cos jeszcze... pozdro
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 25-07-2005 o 00:54

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

mam jeszcze jedno, moje ulubione, ladnie usmiechnela mi sie prosto w obiektyw
    ja bym uciekł (nogi własne) w lewo, wtedy ten spotrefrektorek waliłby jej w tył głowy, być może fajnie zarysował kontur głowy etc. póki co masakra kompresji jpg, wstaw coś większego, żeby móc obejrzeć ;-)
    gra i buczy bebop

Miasto
    Silesia

Domyślnie

nie dalo sie uciec, za szybko sie ruszala, polowalem przez reszta koncertu chociaz na usmiech z boku, jest cholernie szybka, nie dalo rady a takich z konturami zrobionymi przez reflektorki mam jeszcze pare, wlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ? stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutro

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

wlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ? stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutro
    wstaw gdzieś*na serwer www i wstaw tutaj przez IMG
    gra i buczy bebop

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów