Cassandra W., Chick Corea..., kurczę chciałbym tam być!Zamieszczone przez Pikczer
Nikt Cię stamtąd nie gonił?
Cassandra W., Chick Corea..., kurczę chciałbym tam być!Zamieszczone przez Pikczer
Nikt Cię stamtąd nie gonił?
Nie, ale na pani Willson przegieli!!!! Dali tylko pierwsze 3 min. na robienie fotek. A dla mnie jak na poczatek zabawy z koncetrami, to troszke za malo
ps
kobitka znana jest z wychodzenia podczas koncertu do domu jak sie nie przestrzega jej zasad![]()
Spoko, pierwsze śliwki robaczywkiZamieszczone przez Pikczer
![]()
Ja akurat znam ją bardziej z muzyki - mam jej 5 płyt CDZamieszczone przez Pikczer
![]()
No to mnie zalamalesZamieszczone przez Jurek Plieth
A ja myslalem, ze se kompot dobry ugotuje![]()
No to ja osobiście gotowałbym z trzech ostatnich fotek, ale Cassandrę W. obciąłbym mocno po bokach ;-)Zamieszczone przez Pikczer
Ja tez uwazam, ze Cassandra ma troszeczke za duzo po bokachZamieszczone przez Jurek Plieth
dlatego focilem od pasa w gore
![]()
Ty żartujesz, a ja poważnieZamieszczone przez Pikczer
![]()
Popatrz poniżej; nie lepiej?
Masz racje, ale ja mam jakis taki problem z obcinaniem ludzi - teraz juz powaznie. Nigdy nie wiem w ktorym miejscu obciac zeby dobrze wygladalo a nie na obciete. Ale dzieki za rade.
Pozdrawiam
pikczer
Zamieszczone przez michu200
cyganka - za duzo gory, mikrofon niepotrzebny i odciaga wzrok
lzy2 - ZA DUZO GORY !!! znowu
Masz problem przy kadrach pionowych. Tez kiedys taki mialem az mi kolega (obedcny tu na forum oskarkowy 8) ) swietnie poradzil - przy kadrze pionowym lapiemy ostrosc a potem przekadrowanie tak by oczy/czolo byly na poziomie nie centralnego a tego wyzej punktu ostrosci. Dziala 8)
Zdjecia 3 i 4 sa w porzadku.
1 - kompozycja mi zupelnie nie pasiZamieszczone przez Pikczer
2 - fajniutkie za dynamike
3 - neutralne
4 - db+
[QUOTE=Vitez]cyganka - za duzo gory, mikrofon niepotrzebny i odciaga wzrok
lzy2 - ZA DUZO GORY !!! znowu
Masz problem przy kadrach pionowych. Tez kiedys taki mialem az mi kolega (obedcny tu na forum oskarkowy 8) ) swietnie poradzil - przy kadrze pionowym lapiemy ostrosc a potem przekadrowanie tak by oczy/czolo byly na poziomie nie centralnego a tego wyzej punktu ostrosci. Dziala 8)
Zdjecia 3 i 4 sa w porzadku.
dzięki za radę napewno się przyda:grin: :grin:
eos 1D Mark III|EF-24-70 f2.8L|EF-70-200 f2.8L is|EF-300is f4L|EF 50 f1.8|Lampa 580 EXII