Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 151

Wątek: Focenie koncertu bez lampy - Help !

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się pierwsza fotka. Generalnie starałbym się o szersze kadry tak aby mieć na zdjęciu ręce, dłonie, łokcie itd. Artysta wyraża swoją ekspresję również kończynami :wink:
    Np. na fotce 2 fajnie byłoby zobaczyć jej całą lewą rękę, łokieć prawej i pełną burzę rozwianych włosów. Mając szerszy kadr możesz potem zawsze kroić w PS i nie wahałbym się pokazać fotek o kadrach panoramicznych.
    Ale to oczywiście rzecz gustu...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

coż p13ka wybacz ze Cie zawiodlem ale ciesze sie bo pierwszy raz wystawiam zdjecia i opinie chyba raczej na plus, brak doswiadczenia, przyzwyczajenia z analoga to moje minusy. jeszcze raz dzieki i pozdrawiam...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No to teraz ja, najbardziej mi sie spodobaly zdjecia #3 i #5 Moze rzeczywiscie kadry troche luzniejsze....
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    coż p13ka wybacz ze Cie zawiodlem ale ciesze sie bo pierwszy raz wystawiam zdjecia i opinie chyba raczej na plus (...)
    No co Ty? Zaraz "zawiodłem"...
    Sam jestem taki mądry bo sobie siedzę i marudzę a jakby przyszło co do czego to pewnie niezłe gnioty bym walnął :smile:

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Noo, jeśli to rzeczywiście pierwsze próby, to zdecydowanie niezłe. Aczkolwiek ja bym widział raczej układ: ze dwie fotki wokalistki, dwie zespołu i jedna "całości". Tak to masz cztery zdjęcia tej samej pani, w nieco innych kolorach

Zablokowany Awatar C41photocrew

Domyślnie

masz moze jeszcze jakies??

Miasto
    Silesia

Domyślnie

czuje sie zawstydzony kadry rzeczywiscie ciasne, widocznie uderzyl mi do glowy kult falliczny, i chcialem zobaczyc na co stac tego tamrona na 75 czyli 120mm Muflon, no tak pierwsze na forum, ale tez pierwszy koncert, i chrzest bojowy jesli idzie o cyfre, poza tym stoi za mna mocny argument, poleciliscie dobre szklo taki uklad moze rzeczywiscie bylby lepszy ale nie mialem wejscia na scene, zostalem wpuszczony bo mam znajomego w ochronie, i moglem tylko za barierkami i spod sceny focic, stad tez wolalem sie skupic na niej bo reszte zespolu przyslanialy mi odsluchy, a co do reszty to postaram sie jeszcze dzis wieczorem cos przejrzec i jesli bedzie ok, to wrzuce na serwer, jeszcze raz wszystkim dziekuje i pozdrawiam
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak na pierwsze proby i taki "spanikowany" start jaki na poprzednich stronach prezentowales to wg mnie wyszedles obronna reka . Zdjecia calkiem przyjemne choc rzeczywiscie za ciasne.
    Aha... sprobuj czasem pionowo porobic zdjecia?

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Dzieki Vitez, jasne, mam pionowe kadry ale nie byly zbyt ostre, notabene fotka numer 2 to wlasnie byl pionowy kadr, ale jak go sie nie obroci dziwnie wyglada dzis wieczorem, czytaj okolo polnocy postaram sie cos jeszcze wrzucic, postaram bo niewiem czy cos bedzie godne, Przemku swietne zdjecia, jednak Ty miales te przewage przy foceniu ze poziom sceny nie by ustawiony na wysokosci 1,5 m, stad moja ciasnota jesli dobrze potrafie odczytac katy to scena byla wpuszczona raczej w publike? myle sie?

Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów