Pokaż wyniki od 1 do 10 z 151

Wątek: Focenie koncertu bez lampy - Help !

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ok, biore wiec Tamrona i kitowe szklo (sam niewiem po co) pomyslalem sobie ze monopody sa dobre, ale dla tele, a mi w sumie ogniskowa wychodzi 120 mm, testowalem i jesli czas nie bedzie dluzszy niz 1/15 sekundy to technika seryjnych zdjec pozwala mi zrobic nieporuszone zdjecia, chyba ze polecasz dlugi czas naswietlania ? tak okolo sekundy ? (tak zeby zdjecia wyszly ciekawsze) hmmm duzo mozliwosci, mam nadzieje ze Janson to nie Manson i nie wyrzuci mnie za natarczywosc chyba jednak wezme ten statyw ku uciesze gawiedzi
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No nie wiem czy uzywalbym czasu ok. sekundy, mozesz pare takich zrobic zeby zobaczyc jak to wyjdzie, ale na koncertach muzycy sie ruszaja, wiec rozmyja sie okropnie. Kombinuj z roznymi czasami (pozniej sie pochwal efektami). Poszukaj tez strony Slawomira Jankowskiego z prfc on czesto koncerty robil i badrzo fajnie mu wychodzily.
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Uprawnienia umieszczania postów