Fajne tylko czemu Gawliński taki fioletowy jak po denaturacie.:grin:
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
90% czasu koncertu świecili niebieskimi lampami :-? .... prawie każde zdjęcie z tamtego koncertu jest niebieskie..... chyba z 5 minut było na czerwono to mam czerwone![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
To była wypowiedź z przymróżeniem oka (fotografa amatora)Zamieszczone przez snow
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Jak dla mnie to koncert to nie tylko muzyka ale też oprawa świetlna, a tam akurat było monotonne światło. Pozostali członkowie zespołu w cieniu. Chyba najgorzej oświetlony koncert jaki widziałem :wink:Zamieszczone przez Robson01
jak dla mnie to b.ładnie uchwycony ten Pazura...
Jak dla mnie to Pazura rewelka, jest fajny kadr, fajna poza i swiatelko tez bardzo ladne.
Canon EOS 300 D + KIT + Sigma 70-300 4 - 5.6 APO DG MACRO + 2 x 512 Mb + Velbon DX 888 Digital
Hp Photosmart 720
no ba kompozycja tez wporzo... i wcale nie trzeba bylo elki a zdjecia wygladaja bardzo porzadnie![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
pazura się jednym słowem na tej fotce zajebioza wkomponował w background...
Cieszy mnie fakt że się podobają
Co do min pana Pazury to miał jeszcze kilka fajnych. A kolorystycznie się wpasował w tło z tym swoim garniturem
A L'ki może nie trzeba mieć ale miłoby było mieć :wink: Tyle że ta cena czyni je przystępnymi zazwyczaj dla profesionalistów lub osób żyjących z robienia zdjęć - dla studenta raczej cena 7000zł wydaje się być kosmiczna
Przydałoby mi się coś jaśniejszego na tego typu imprezy