Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: [mkania]mój świat

Zablokowany
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie [mkania]mój świat

Na początku chciałem się przywitać pomimo iż już na tym forum jestem od jakiegoś roku ale pod innym nickiem, teraz będe używał tylko tego ponieważ ogólnie rzecz biorąc ten sam mam na da, obiektywnych, maxmodels i taką samą mam domenę do roboty :P

na początek ostatnich portretów kilka, liczę na wszelkie rady co ew. robię źle.. hmm szkło pentacon 50mm

1.

2.

3.

Domyślnie

...jasna plama z oczami... ale nr 2 jest fajne

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

1. Żeby kompozycja była lepiej wyważona powinieneś wolną przestrzeń zostawić z prawej strony, teraz przez to że z lewej jest pusto i modelka ma jeszcze w tą stronę przekrzywioną głowę, całe zdjęcie ostro leci. IMHO lepszy efekt dało by też ciaśniejsze kadrowanie, kurtka modelki jest mocno przytłaczająca.
    2. Było by fajnie gdyby to był portret, teraz masz małą głowę i wielkie ciało, sprawia to wrażenie że modelka jest dość duża.
    3. Mocno przesadziłeś z wygładzaniem skóry, zamiast twarzy masz jasną plamę.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

mysle ze technicznie nie jest najgorzej jak na poczatki
    obrobka ciut za mocna, ale do tego sam dojdziesz z czasem.
    proponuje pomyslec nad samymi pomyslami i stylistyką.. bo w sumie to są to takie fotki ze spaceru. Ostatnie mi się najbardziej podoba, tylko rzeczywiscie obrobka za mocna.

Btw. sliczna dziewczyna, ale kurtka zabiera jej uroku

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A jak dla mnie 1 swietna (pod zdgledem obrazka, ladnie jasno). Jakos do mnie przemawia - jakies "specjalne" kroki do osiagniecia takiego efektu. Jestem na tak

Zablokowany
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Kolejna porcja zdjęć, tym razem szufladowe macro które wykopałem z racji porządków..

4.

5.

6.

Zablokowany
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

kolejne szuflady z początku mojej przygody z fotografią
    PS. proszę o zmianę tytułu wątku "[mkania]mój świat"

7.
    8.
    9.

Zablokowany
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

ostatni wypad do lasu, ostatnie chwile tamrona, tym razem z odwróconym heliosem

10.
    11.
    12.

Uprawnienia umieszczania postów