Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: [ makro ] portrety

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie

Taka mała propozycja by przy wstawianych zdjęciach podawać body i parametry.

Domyślnie

w ostatnim ucialbym kawalek gory i prawa strone, nie ladnie koniec sciany wbija sie w glowe modelki. to takie moje skromne zdanie raczkujacego prtrecisty

makro
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystian123 Zobacz posta
    w ostatnim ucialbym kawalek gory i prawa strone, nie ladnie koniec sciany wbija sie w glowe modelki. to takie moje skromne zdanie raczkujacego prtrecisty
    sam wlasnie nie wiem jak lepiej, wkleje tutaj inna moja wizje tego zdjecia, sam nie wiem ktora lepsza, przydalaby sie dobra obrobka zeby efekt byl lepszy ale czekam na opinie, pozdrawiam

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

IMHO jeszcze troche bardziej ciac prawa strone, a gore na pewno. Moze do wysokosci polowy grzywki. Zostaw przy tym wiecej dolu. To tylko moja wizja bez posiadania pliku
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Domyślnie

myslalem o bardziej radykalnym cieciu i chyba jednak w kolorze jest lepiej. moze tak?
    http://img26.imageshack.us/img26/3273/gssw.jpg

makro
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simon83 Zobacz posta
    IMHO jeszcze troche bardziej ciac prawa strone, a gore na pewno. Moze do wysokosci polowy grzywki. Zostaw przy tym wiecej dolu. To tylko moja wizja bez posiadania pliku

zrobiłem tak jak radzicie i muszę przyznać że efekt jest zdecydowanie lepszy, modelka bardziej wyrazista, zdecydowanie bardziej można się na niej teraz skupić i całość ogółem na tym zyskała, dzięki za rady

pozdrawiam

makro
    Guest

Domyślnie

5.

6.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Nie widzi mi się głowa na tle trakcji...
    Słup za jej prawą ręką też nie bardzo.
    To celowe, czy przypadkowe?

bilsia
    Guest

Domyślnie

W jednym i drugim moim zdaniem za dużo góry, szkoda, że pies ma ucięte łapy, no i zgadzam się z aleksem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów