Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: [Warszawa - 26.07.2005] Wielka manifestacja górników

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tomek - ale "także" nie znaczy "tylko" .
    Gornicy walcza glownie o swoje prawa ale przy okazji zwiazkowcy na tym skorzystaja.
    Natomiast ty napisales w stylu jakoby tylko o prawa zwiazkowcow walczyli a nie swoje .

Ja na demonstracji jednak nie bede.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Tomek - ale "także" nie znaczy "tylko" .
    Gornicy walcza glownie o swoje prawa ale przy okazji zwiazkowcy na tym skorzystaja.
    O Świeta Naiwności...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

http://serwisy.gazeta.pl/fotografie/...6,2839863.html
    Bitwa górników z policją. Przed gmachem Sejmu doszło do starć górników z policją. Użyto armatek wodnych. Są ranni.(...)

Ktoś bił...eeee tzn był? fotki z bitwy ma .... a moze sobie teraz aparat suszy bo polewaczka nie zauwazyla oczoje..nej kamizelki i lala rowno po wszystkich :-)

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Hmm powinni skonstruować maski p-gazowe z "płaskimi" szybkami specjalnie dla fotoreporterów.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie bylem ale... wracalem sobie z miasta ok godz 14:00, wysiadalem na Trasie Lazienkowskiej przystanek Rozbrat i... wysiadlem w samym srodku bijatyki, demonstracji.
    Kilkudziesieciu gornikow wypadalo wlasnie na Trase blokujac ruch - dostawali palami.
    Na dole na ul. Lazienkowskiej - co najmniej tysiac demonstrantow, petardy, dwa wozy z armatkami - zaganiali ich w strone stadionu.
    Po mojej lewej Policja juz czyscila Trase, po mojej prawej nadciagaly posilki policyjne (kilkudziesiciu uzbrojonych po zeby).
    Dookola kilkunastu fotografow, kilka kamer, nawet z telefonow pstrykali.
    Musialem chwile stac na tym przystanku bo nie wiedzialem w ktora strone sie ruszyc .

No i oczywiscie... nie mialem aparatu ze soba a mi tuz za plecami dwoch policjantow odprowadzalo mocno spalowanego (krwawil - w glowe oberwal) mlodocianego demonstranta .

A mogly byc fajne zdjecia , ale leb mnie od rana strasznie boli (zmiana pogody) i tak bym sie nie mogl skupic na foceniu.

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ale leb mnie od rana strasznie boli (zmiana pogody) i tak bym sie nie mogl skupic na foceniu.
    To teraz na niezłą balangę, z morzem wypitego alkoholu, mówicie w Warszawie "zmiana pogody" ?

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    To teraz na niezłą balangę, z morzem wypitego alkoholu, mówicie w Warszawie "zmiana pogody" ?
    szczególnie jak jako "berzerker" przebijasz się głową przez kordon policyjny
    gra i buczy bebop

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów