AkustykZamieszczone przez akustyk
W wydaniu polibudy było jeszcze inaczej :
- O ! - Zobacz, jakaś kartka leży !
- Co to ?
- Nie ważne. Kseruj !!!
![]()
AkustykZamieszczone przez akustyk
W wydaniu polibudy było jeszcze inaczej :
- O ! - Zobacz, jakaś kartka leży !
- Co to ?
- Nie ważne. Kseruj !!!
![]()
a ja w zeszłym tygodniu widziałem nikoniarza we Wroclawiu z torbą canon'a
--------------------
ja mam odwrotnie...
nosze canony w nikonowskiej :-)
fajna - dawali za darmo do d50 - dostałem od narzeczonej...
pozdr
al
Ty chyba po jakiejs medycznej jestes albo uniwerku, bo siejesz defetyzm tutajZamieszczone przez P_i_t_t
![]()
cecha naczelna studenta polibudy jest olewanie wszystkiego i chodzenie po najnizszej linii oporu. czasem jeszcze bardziej na skrotyw zyciu zaden student by nie wpadl na kserowanie informacji innych niz absolutnie niezbedne (a i to nie zawsze)
![]()
Jaaasne, jaaasne... te kawaly zawsze sa te same - zmienia sie tylko: uniwerek/polibuda, studenci/studentki, medycyna/prawo/inny kierunek. Wszystko zalezy od tego, kto opowiadaZamieszczone przez akustyk
![]()
akustyk
eee tam marudzisz :razz: - przed niektórymi egzaminami współczynnik przygotowania był wprost proporcjonalny do ilości skserowanych rzeczy. Wnoszonych na egzamin - żeby nie było :razz:
- jak jesteś przygotowany ?
- no tak gdzieś na 2cm
![]()
nie wiem jak jest ze studentami innych uczelni, bo mam zbyt malo do czynienia, zeby wyciagac jakies ogole wnioski (PWL nie dziala). ale z polibuda jest tak jak napisalem - 90% delikwentow podaza po absolutnie najmniejszej linii oporu.
kiedys nawet, po tym gdy uraczyli mnie tekstem "bo sie pilnie uczyli"zazartowalem sobie z moich studentow, ze student polibudy, jesli ma przekroczyc mur o wysokosci 100cm skacze 101cm liczac, ze nie zawieje od gory. lub, czesciej, skacze 99cm liczac na wiatr od dolu
co zostalo przez ktoregos cwaniaka skwitowane pytaniem: a pan to pewnie uniwerek konczyl? no wiec musialem wyjasniac, ze nie mowilbym, gdybym nie wiedzial z autopsji![]()
akustyk... sama prawda
ja bym wrecz czasem sugerowal 90cm i .... przedtem rozejrzenie sie czy nikt nie widzi, a po fakcie czy nikt nie widzial jak w razie cegla spadla
(stwierdzenie poparte paroletnia praktyka i obserwacjami)![]()
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Jak kupowałem swojego tamrona przede mną gość kupił D200 i kiedy sprzedawca chciał zapakować mu sprzęt do reklamówki z napisem „canon” gość zaprotestował a że nie było innych reklamówek to przewrócili tą reklamówkę na lewą stronę. dziwne troche :-?Zamieszczone przez mattnick
a propos studentow polibudy:
http://video.google.com/videoplay?do...954129&pl=true
siedze i leje jak glupi do sera. caly urok tych kawalow polega na tym, ze one wcale nie sa abstrakcyjne![]()
404 Not FoundZamieszczone przez Slaw
The request /index.php was not found on this server.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto