hura, hura, wreszcie cos nowego do fotografowaniaZamieszczone przez Slaw
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Wiedziałem :razz:Zamieszczone przez Riccardo
zaraz, zaraz... to podobno MY jestesmy onanistami sprzetowymi, ktorzy nie robia nic poza testowaniem sprzetu, a ONI sa prawdziwymi fotografami, ktorzy robia rzeczywiste zdjecia
sorki, nie moglem sie powstrzymac :-) test sciagnalem, ale chyba nie bedzie mi sie chcialo wydrukowac i zrobic. jakos mi szkoda czasu :-)
hej, akustyk, Ty chyba jestes onanista internetowym, jesli zgrywasz na hdd cos, czego i tak nie bedziesz chcial wydrukowac i focic![]()
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
AkustykZamieszczone przez akustyk
W wydaniu polibudy było jeszcze inaczej :
- O ! - Zobacz, jakaś kartka leży !
- Co to ?
- Nie ważne. Kseruj !!!
![]()
Ty chyba po jakiejs medycznej jestes albo uniwerku, bo siejesz defetyzm tutajZamieszczone przez P_i_t_t
![]()
cecha naczelna studenta polibudy jest olewanie wszystkiego i chodzenie po najnizszej linii oporu. czasem jeszcze bardziej na skrotyw zyciu zaden student by nie wpadl na kserowanie informacji innych niz absolutnie niezbedne (a i to nie zawsze)
![]()
Jaaasne, jaaasne... te kawaly zawsze sa te same - zmienia sie tylko: uniwerek/polibuda, studenci/studentki, medycyna/prawo/inny kierunek. Wszystko zalezy od tego, kto opowiadaZamieszczone przez akustyk
![]()
Potwierdzam u mnie na polibudzie kserowaliśmy głównie ściągiZamieszczone przez akustyk
. Poco pisać ściągi jak można je skserować? Jedyny problem, że trzeba było najpierw znależć jakąś dobrąduszę, która takie ściągi pisała.
POzdrawiam