Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Czy nie jestem już trochę za stary?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Żegnam szanowne grono! ;-) Właśnie wysłaliście mnie na emeryturę. Mam już bliżej do 40-tki. Pracę ciałem wykunuję, ale najbardziej lubię... z ciałem.
    My tu mówimy o zaczynaniu pracy ciałem w wieku 30 lat :> Do niektórych zajęć po prostu trzeba mieć wybitną gibkość, giętkość i elastyczność której w tym wieku raczej nie wyćwiczysz zbyt prędko i w takim zakresie jak w wieku nastu lat.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    My tu mówimy o zaczynaniu pracy ciałem w wieku 30 lat :> Do niektórych zajęć po prostu trzeba mieć wybitną gibkość, giętkość i elastyczność której w tym wieku raczej nie wyćwiczysz zbyt prędko i w takim zakresie jak w wieku nastu lat.
    Paenka chyba błądzisz myślowo! Przecież to od starszych trzeba się uczyć a nie od małolatów! Pracy ciałem również! A gibkość!? Gibkość to trzeba ćwiczyć regularnie. Dotyczy to młodziaków i młodzieży starszej!

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    Paenka chyba błądzisz myślowo! Przecież to od starszych trzeba się uczyć a nie od małolatów! Pracy ciałem również! A gibkość!? Gibkość to trzeba ćwiczyć regularnie. Dotyczy to młodziaków i młodzieży starszej!
    OMG EOT bo widzę, że zabrnąłeś już za daleko w tym dywagowaniu.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Do większości zajęć giętkość jest raczej przeszkodą. Tu potrzeba sztywnych zasad. A te są dalej niezmienne. Przynajmniej u mnie ;-)

Uprawnienia umieszczania postów