Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Wątek: Czy nie jestem już trochę za stary?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Zaczynam się czuć jak emeryt ;-)
    A co ja mam powiedzieć . Niedługo Canon-board wyśle mi kolejne życzenia urodzinowe.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Heh najśmieszniejsze jest, że ja półtory roku temu pytałem o to samo co autor. Heh dziadki. Ale fakt, że robię zdjęcia rok z hakiem pozwolił mi zrozumieć, że jak się coś chcę to się to powinno robić zapałem, później jak widać jakieś efekty z tego satysfakcji jest naprawdę dużo.

Cytat Zamieszczone przez GirlNextDoor Zobacz posta
    Najbardziej brakuje mi kogoś z kim mogłabym tę pasję dzielić, a w małym mieście naprawdę trudno o takich zapaleńców w podobnym wieku, kto miałby czas i ochotę poświęcić na jakiś plener. Wiadomo, że to zawsze raźniej. Ale cóż pozostaje walczyć samemu i jak na razie się nie poddaję.
    Kurde co to masz za nick :/
    Wiesz o fotografii wcale nie musisz rozmawiać z rówieśnikami. Ja mam mnóstwo znajomych fotografów co mają 30, 40, 50 czy nawet 60 lat. Różnicy wieku nie widać, bo przecież wszystkich nas sprowadza ten sam temat.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta

Kurde co to masz za nick :/
    Wiesz o fotografii wcale nie musisz rozmawiać z rówieśnikami. Ja mam mnóstwo znajomych fotografów co mają 30, 40, 50 czy nawet 60 lat. Różnicy wieku nie widać, bo przecież wszystkich nas sprowadza ten sam temat.

Jak nie widać jak nie widać Fotograf jak wino,lub skrzypce Stradiwariatus .Im starszy tym lepszy.No,żeby mi to bylo ostatni raz,no.
    Poprawa jakosci następuje w tempie siadania wzroku

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Fotograf jak wino,lub skrzypce Stradiwariatus .Im starszy tym lepszy.
    Janmar, bój się Boga! Powołujesz się na nazwisko Stradivariusa i walisz takiego byka?! Dla podsumowania mogę dodać tylko:

No,żeby mi to bylo ostatni raz,no.

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Janmar, bój się Boga! Powołujesz się na nazwisko Stradivariusa i walisz takiego byka?! Dla podsumowania mogę dodać tylko:

Pozdrawiam
    Powołuję się w pelni świadomie i mam nadzieję że variatus bedzie we mnie trwal wiecznie. :smile: Mniejsza o te Stradi .A skrzypiec Stradivariusa to akurat nie mialem.Dobre toto ??.Ktoś ma ?? .Pozdrawiam

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Poprawa jakosci następuje w tempie siadania wzroku
    I powiększania się prostaty
    Mój starszy kolega mówi że obecnie robienie zdjęć idzie mu równie łatwo jak dochowywanie wierności.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jeśli masz obawy, że jesteś za stary, to nie zaczynaj od kupowania obiektywów "elek". One rzeczywiście mogą być trochę za ciężkie do dźwigania. No i EOS 1 jest waży ciut więcej od 450ki. A przede wszystkim te raty do spłacenia...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

daj znac, czy fotkujesz, a może dałeś się już pochłonąć starości w wieku młodym? czasem zadziwia mnie, kiedy ludzie sobie kłody pod nogi stawiają.. eh, jeszcze możesz się tyle nauczyć. nu powodzenia. złap bakcyla. i pstyk!

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów