Heh najśmieszniejsze jest, że ja półtory roku temu pytałem o to samo co autor.Heh dziadki. Ale fakt, że robię zdjęcia rok z hakiem pozwolił mi zrozumieć, że jak się coś chcę to się to powinno robić zapałem, później jak widać jakieś efekty z tego satysfakcji jest naprawdę dużo.
Kurde co to masz za nick :/
Wiesz o fotografii wcale nie musisz rozmawiać z rówieśnikami. Ja mam mnóstwo znajomych fotografów co mają 30, 40, 50 czy nawet 60 lat. Różnicy wieku nie widać, bo przecież wszystkich nas sprowadza ten sam temat.
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Jeśli masz obawy, że jesteś za stary, to nie zaczynaj od kupowania obiektywów "elek". One rzeczywiście mogą być trochę za ciężkie do dźwigania. No i EOS 1 jest waży ciut więcej od 450ki. A przede wszystkim te raty do spłacenia...![]()
daj znac, czy fotkujesz, a może dałeś się już pochłonąć starości w wieku młodym? czasem zadziwia mnie, kiedy ludzie sobie kłody pod nogi stawiają.. eh, jeszcze możesz się tyle nauczyć. nu powodzenia. złap bakcyla. i pstyk!