Kilka moich zdjęć z sezonu 2008. Zapraszam do komentarzy![]()
W późniejszym czasie wrzucę dla porównania zdjęcia z lat 2005-2007.
![]()
Kilka moich zdjęć z sezonu 2008. Zapraszam do komentarzy![]()
W późniejszym czasie wrzucę dla porównania zdjęcia z lat 2005-2007.
![]()
Numeruj fotki będzie łatwiej
2,4 choć szkoda kola przyciętego i 11 Podobają się nieźle uchwycone.
10 szkoda całość była by niezła.
5 Trza było flashem mu dowalic możne byś oczy złapał choć czasami to tez nie pomaga
Ja może niedługo tez coś pokaże ,jak mi podpiszą papier na wolne to Praga i zobaczymy co się uda strzelić.
Pozdrawiam Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Trzecie mnie rozbawiło![]()
Dziękuję za początkowe uwagi. Jednocześnie dodam, że wszystkie zrobione canonem 300d + sigma dg 70-300, także jakiś super sprzęt to nie jest.
PS. Proszę moderatora o ponumerowanie zdjęć w pierwszym poście. Z góry dzięki i sorry, że tego wcześniej nie zrobiłem.
Kilka zdjęć z tego roku.
1.
2.
3.
4.
5.
![]()
300D+70-300? a tak narzekali, że sigma ma wolny AF a tu proszę, ale potwierdza się zasada, że to nie sprzęt zdjęcia robi![]()
Jeszce całkiem niedawno ludzie robili sportowe zdjęcia sprzętem manualnym i jakoś się dało :-) Swoją przygodę z fotografią sportową również zaczynałem od 300D, po przesiadce przekonałem się że to nie aparat przeszkadzał mi robić zdjęcia tylko ja jemu :-)
A foty bardzo solidne. Należało by tylko popracować nad przygotowaniem ich do prezentacji, podostrzone i z podbitymi kolorami wyglądałyby bardziej efektownie.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
W tym roku już 350d + 70-300 sigma :P mi to w zupełności wystarcza do robienia zdjęć.
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.