4-5.6
zdjęcia robione przy świetle 300d i tą sigmą w Rzeszowie
![]()
4-5.6
zdjęcia robione przy świetle 300d i tą sigmą w Rzeszowie
![]()
Nie twierdzę, że się nie da - przez prawie dwa sezony walczyłem tym sprzętem. Problem w tym, że tylko ok. 20-30% zdjęć nadaje się, by zająć się nimi w PS i coś z nich wyciągnąć.
Oczywiście darzę tamten zestaw dużym sentymentem i trzymam kciuki za tych, którzy podjęli tę nierówną walkę ze światłem.![]()
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
warto tez czasem sprobowac robic foty na prostej
http://giganet.internetdsl.pl/displa...up&cat=0&pos=9
takie lubiechoc potrzeba wiecej niz 300mm i ciezko dobrze skardowac
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dla mnie sigma 70-300 do zuzla to kicha - za wolny AF i 80% fot traci ostrosc
Ostatnio edytowane przez tdrozd ; 18-04-2009 o 16:37 Powód: Automerged Doublepost
Fajne sa reakcje ludzi na tym zdjeciu z wypadkiem.. No i niewzruszona postawa kolesia - drugiego od lewej![]()
Bo to "twarda sztuka" - stary wyjadacz. Na pierwszym fajnie go zatynkowało![]()
mi sie podoba to z blotkiem
mam podobne....
http://giganet.internetdsl.pl/displa...p&cat=0&pos=22
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
no.... pewna roznice widze
ja mam sjenit czerwono-brazowy (taki jest w Ostrowie) a tu jest czarna sadza
jak sadze Krosno
ale i tak to zdjecie mi sie podoba
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
>>>>przez prawie dwa sezony walczyłem tym sprzętem.
gushman mozna wiedziec jakie rejony Polski ??
Ostatnio edytowane przez tdrozd ; 08-05-2009 o 10:58 Powód: Automerged Doublepost
Polska południowa.