Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: opuszczony cmentarz w Trójmieście ??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

To moze rzuce date i bedziemy wiedzieli czy pasuje komus jesli chodzi o ten szpital 11.04 Chyba ze ktos ma inny pomysl ? Mam tylko nadzieje ze bedzie w miare ladna pogoda

Eula
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    To moze rzuce date i bedziemy wiedzieli czy pasuje komus jesli chodzi o ten szpital 11.04 Chyba ze ktos ma inny pomysl ? Mam tylko nadzieje ze bedzie w miare ladna pogoda
    Witajcie (nie wiem czy jest tu jakieś specjalne miejsce do powitań), czy przygarniecie "nowicjuszkę" ? Jeśli będę miała wolne chciałabym przyjechac na ten spocik i dowiedzieć się czegoś od Was - na razie niestety uczę się z książek i 4um - a to niestety za mało

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

"Opuszczony cmentarz???" - Przez kogo???

mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Domyślnie

opuszczony, zapuszczony, zdewastowany cmentarz to na Gorze Szubieniczej - obok stadionu Lechii.

http://www.rzygacz.webd.pl/galgen/
    Ostatnio edytowane przez 5y12u3k ; 16-03-2009 o 17:05

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Chętnie się z Wami wybiorę na wspólne focenie. Mieszkam koło góry DONAS-około 10 min szybkim krokiem.
    Pozdro.

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Kwiecien coraz blizej, czasu coraz mnie. 11 kwietnia zbliza sie dosc szybko. Czy wszystkim nadal pasuje data ? Gdzie wkoncu sie wybieramy ?

ps. Padlo pytanie czy nowi tez moga. Uwazam ze nie wazne czy nowi, czy starzy (stazem), kazdy moze I nie wazne czy foci, czy czesciej stoi z drugiej strony obiektywu. Kazda osoba moze skorzystac

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Kwiecien coraz blizej, czasu coraz mnie. 11 kwietnia zbliza sie dosc szybko. Czy wszystkim nadal pasuje data ? Gdzie wkoncu sie wybieramy ?

ps. Padlo pytanie czy nowi tez moga. Uwazam ze nie wazne czy nowi, czy starzy (stazem), kazdy moze I nie wazne czy foci, czy czesciej stoi z drugiej strony obiektywu. Kazda osoba moze skorzystac
    Ja jestem zainteresowany, co prawda miałem ostatnio pomysł aby wybrać się o poranku do orłowa, ale w jakieś ruiny też chętnie się zapuszczę.

Ja także nie mam nic przeciwko 'nowym' forumowicz(k)om Po to są te spotkania anonsowane na forum, aby dotarły do jakiejś liczby czytelników. Jeśli (a pewnie tak) są tu jakieś zamknięte kręgi to takie informacje rozchodzą się drogą tel/mail/gg/PM a nie publicznymi postami
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

I nie wazne czy foci, czy czesciej stoi z drugiej strony obiektywu. Kazda osoba moze skorzystac
    Własnie, dobry pomysł podsunąłeś..:-) skoro już wybieramy się (potencjalnie) na cmentarz, to może ma ktoś znajomą modelkę, noszącą się w stylu Gothic..? Co prawda malowana też może być, ale naturalna* lepsza..;-)

*Naturalna w sensie, nosząca się tak na codzień, a nie malowana specjalnie na potrzeby sesji:-)

PS: Mi 11 Kwietnia pasuje, zależy od godziny, bo rano nie mogę, ale domyslam się, że na miejsce wybierzemy się w okolicach północy..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Niestety nie znam żadnej modelki siedzącej w tych klimatach...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Panowie, panie, doszedl jeszcze jeden pomysl W sopocie, niedaleko aqua parku jest ponoc jakis opuszczony hotel. Klimat podobno nie z tego swiata. Tak pomyslalem ze cmentarz = troche temat moze byc ograny i lekko nudnawy (jakie zdjecia mozna robic na cmentarzu, nawet opuszczonym) wiec jeszcze puki jest czas podsuwam ten pomysl

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów