kurcze, az milo sie to wszystko czytachcialbym miec takiego ojca
to znaczy nie to zebym nie byl dumny z mojego starzika, wrecz przeciwnie jestem, ale gdy pytam go o czasy gdy aktywnie dziala w szkolnym kolku fotograficznym (to jeden z reliktow peerelu ktory powinni przywrocic) to Tata dziwnie milczy, a mieli tam szkolny sprzet, kilka aparatow i cala ciemnie, dzis ze swieca szukac szkol, poza fotograficznymi oczywiscie
, ktore mialyby wlasna ciemnie... w mojej bylej podstawowce jest cos szumnie zwanego takim kolkiem, ale az zal patrzec dzieciaki lataja ze srebrnymi plastikowymi kompaktami i robia wystawy ze zdjec ktore nawet najgorszy amator balby sie na tym forum wystawic by dowiedziec sie co o nich gremium mysli... moze za duzo wymagam, ale ktos ostatnio podawal link do zdjec jakiegos 16 latka ktory publikowal w swiatowych periodykach przyrodniczych, znaczy da sie
coz moze za kilka lat bede opowiadal z rozrzewnieniem jak to moim plastikowym trabantem probowalem zrobic cos lepszego niz Ci ktorzy mieli cczarne wersje zwane trabant xt
rajdy fajna rzecz, lubie duzo bardziej sluchac o Alfach i o audi quattro ktore startowaly w zakazanej juz dzis ze wzgledu na wypadkowosc klasie b anizeli o nowosciach, i dlatego tez lubie poczytac takie wywody jak tutaj... moze gadam od rzeczy ale podoba mi sie wasze podejscie do tego wszystkiego az chcialoby sie rzec, daj mi zlota rybko szescsetke do lapy i dobrego nauczyciela
na koniec wywodu mam jeszcze pytanie do Bebopa: juz po wymianie migawki ? ile zaspiewali ? w 300d tez beda chcieli podobna kwote ze jej wymiane? az sie boje ze cos sie w moim aparacie spieprzy...