Cytat Zamieszczone przez Fotos
Poza migawka w 600 papra sie rowniez wyswietlacz LCD (zre baterie). Problem znany i opisany na Inecie, sam Canon sie przyznal. Nie wiem jak odroznia sie modele w ktorych te problemy nie wystepuja. Poza tym auto focus wysiada przy obecnych modelach EOSow. Naprawiac sie tego pewno nie oplaca, tym bardziej ze na allegro 600 chodza po 2xx zl. Jak moja padnie to chyba drugiej nie kupie, chyba, ze za grosze...
wyświetlacz czy jego podświetlanie? bo wydaje mi się, że mylisz dwie rzeczy - wg googli to podświetlanie LCD pada. poza tym aparacik bardzo fajny. pstrykam nim właśnie testowy negatyw (Kodak ProFoto 400BW). generalnie wrażenia po przełożeniu rączek z 20D bardzo miłe. fakt nie ma drabinki, ale do street fotocenia niepotrzebne - większość lece na Av). AI Servo działa dobrze, 3 klatki w tym trybie to dobry czas. imponujące 5kl w One Shot! nie jest lekki, ale to chyba kwestia nieplastikowych elementów wewnątrz... no i kupiłem go w praktycznie idealnym stanie (w każdym razie na zewnątrz), w środku to wyjdzie w praniu...