Z ciekawosci odpalilem mp3 z pierwszego postu i sprawdzilem swojego - GRUCHA identycznie. Kupilem nowy. Ostrzy swietnie, dziala swietnie, wiec niech sobie grucha.
Z ciekawosci odpalilem mp3 z pierwszego postu i sprawdzilem swojego - GRUCHA identycznie. Kupilem nowy. Ostrzy swietnie, dziala swietnie, wiec niech sobie grucha.
Nie sądziłem, że tak się dziś ubawię ;p
A to ci grucha, noA jak ja mam 50 1.8 i tez mi grucha ? To po mieczu czy po kądzieli
??
Założyłem sobie FOTOBLOGA
W 85 1.8 grzechocze EMD. Powodem jest to, że układ nie jest przytwierdzony do korpusu obiektywu, tylko umieszczony wewnątrz we wpustach. Ograniczają one jego przesuwanie ale wiadomo - jakieś luzy w tym rozwiązaniu pozostają i bebech gruchocze![]()
.
Moj tak gruchał ze bylem zmuszony go sprzedać 3 tyg temu nie dało się pracować ten co kupił na szczęście testował go w domu , to było straszne wszystkie gołębie zlatywały do mnie przy foceniu w parku
Sorry nie moglem się powstrzymać ........................:grin:
Skoro działa ok i każdy tak ma to widocznie ma być rób fotki pokazuj je nam tu chętnie popatrzę.
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 05-03-2009 o 13:10
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
nie sprawdzałem mojego i nie zamierzem tak nim telepać...
aby tak zagruchał to trzeba nim chyba trzaść jak porzadnym szejkerem...
przy normalnej pracy nie slychac jakichkolwiek gruchotań.
to tak samo jak krecicie pierscieniem odtrości to słychac "szuranie" a to zwykłe ocieranie się jakiegoś elementu o drugi..a ktos zaraz by mogł mowić zet o jakis piach etc..
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.