Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: Trzesace sie rece

Bywalec Awatar ziemna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k.y.h
    uśrednijcie wartości z wszystkich exif'ów i wtedy ranking
    A po co? Przewcież normalnie masz wielokrotnie większą szansę na dobre fotki z podparciem, monopodem czy statywem... To, o czym tu mowa, to wyjątki potwierdzające regułę - i ciekawe tylko jako takie
    A ta dziewczyna rzwczywiście trzyma prawidłowo - palce na odgięciu - więc pewnie i efekty ma niezłe
    EOS 300D, EOS 300, 580EX, gripy, parę szkieł ale bez "L", + nostalgia: Zorkij, Zenit i parę szkieł M42

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Harnash
    Ciekawe jaki wynik osiąga ta Pani :

Tia...od razu widac,ze ta pani cwiczy pompki na lewej rece.Prawa musi miec delikatniejsza...dla meza
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

A idźcie w cholerę.. w weekend potrzymałem sobie trochę 500/4L - dziękuję, nie skorzystam. To doświadczenie utwierdziło mnie w przekonaniu, że mam już komplet obiektywów, których potrzebuję

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

wczoraj wybrałem się na zdjęcia w pobliskie góry i robiłem zdjęcia cały czas z podpiętą sigmą 135-400. w pewnym momencie podszedł facet i poprosil zebym zrobil jemu i dziewczynie zdjecie na jakims tam tle. powiedzialem ok- nie ma sprawy- wzialem moj sprzet na ramie i do dloni to co dal mi turysta - olympus mju mini digital - rece tak mi sie trzesly ze ledwo utrzymalem jakis normalny kadr... tak wiec nie polecam gwaltownych zmian z luf na cos leciutkiego przy robieniu zdjec - napiete miesnie potrafia zrobic swoje
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    ... jakie sa wasze ,,rekordy'' pewnych rak
    Nie wiem czy "zaliczycie" mi ten wynik, ale z małą podpórką pod łokietkiem moim KIT-em przy 55 mm wytrzymałem 0,3 s i jak na mój gust nawet złapałem ostrość.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ms714033
    Nie wiem czy "zaliczycie" mi ten wynik, ale z małą podpórką pod łokietkiem moim KIT-em przy 55 mm wytrzymałem 0,3 s i jak na mój gust nawet złapałem ostrość.
    A jak na nasz gust?
    W sensie - pokaz fotke .
    I zanim powiesz "nie mam jak" to zajrzyj na www.imageshack.us .

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów