Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: Poradnik jak pożyczyć obiektyw od SIGMA PROCENTRUM

Widok wątkowy

Domyślnie

MMM ma wyraźne problemy z określeniem swojego postępowania - pisze instrukcję dla złodziei a potem twierdzi że ja się filmów naoglądałem . prawo jest prawem , a jak ktoś pisze takie " teksty szkoleniowe " to musi miec świadomośc odpowiedzialności za swoje słowa . to różni ludzie czytają , nie tylko czternastolatki z pryszczami na twarzy ! zabrnąłeś za daleko - to nie jest zabawne . to instrukcja wyłudzania towaru na kilka dni pod przykrywką zakupu . to nie ma nic wspólnego z zasadami normalnego handlu . jak ci się nudzi wieczorem to wymyśl instrukcję obsługi parowego walca drogowego z końca osiemnastego wieku i przetłumacz na kilka jezyków - to nie jest groźne ani dla ciebie ani dla innych użytkowników tego forum . to forum użytkowników canona , a nie kombinatorów i wyłudzaczy . nie chcemy takich instrukcji i mam nadzieję że admin skasuje ten wątek dla dobra wszystkich .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jak się to komuś nie podoba, to może nie sprzedawać na odległość, a jedynie tradycyjnym sposobem - droga wolna, nie ma przymusu!

tak , ale w drugą stronę nikt nie każe kupowac w internecie celem popstrykania , zrobienia jakiejś fuchy w weekend i oddania - bo mamy prawo do zwrotu . ustawodawca zrobil ten kulawy przepis dla bezpieczeństwa kupujących , a nie dla kombinatorów .
    Ostatnio edytowane przez mario2007 ; 05-03-2009 o 00:38 Powód: Automerged Doublepost
    5D /powrót do mk I/ 16-35 , 24-105 , 70-200/4 is , 135/2 , i parę innych zabawek... ale to bez znaczenia ... :razz: :razz:

Uprawnienia umieszczania postów