Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Kiedy stajesz się fotomaniakem

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Harnash
    Miasto
    Szczecin

Wink I jeszcze trochę

- You see a paparazzi with a white telephoto L lens shooting an unsuspecting Jessica Alba in bathing suit, and you think for more than 2 seconds who to look at.

- 'L' is your favorite letter in the English alphabet

- Fractional numbers like 1.4 and 2.8 always remind you of lenses

- Your heartbeat accelerates everytime you see the brown UPS truck
    - You tend to fumble more for your camera than your gun when being attacked by a wild cat.

a teraz z mojego doświadczenia...

swego czasu jak większość czasu spędzałem na poszukiwaniach nowego obiektywu niż na czymś innym zerknąłem na zegar ... była 17:40 i od razu pomyślałem że gdzieś z prawej powinna być 'L'-ka niestety z rozczarowaniem stwierdziłem że nic tam nie ma

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Ja (pewnie wiekszość z nas) gdziekolwiek nie popatrze - mysle nad najlepszym kadrem, oceniam światło i zastanawiam się nad przesłoną

-You go to major sporting events just to see the 600mm f/4Ls and the 400mm f/2.8Ls.
    Teraz gdy oglądam wiadomości nie patrze już na polityków, tylko na 1ds'y fotoreporterów w akcji

Codziennie przed rozpoczęciem pracy przeglądam plfoto i inne tego typu strony

Oficjalnie jestem uzależniony :-D
    Ostatnio edytowane przez ripek ; 21-07-2005 o 19:34
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Harnash
    -You track your packages' trips from B&H closer than NASA tracks the Space Shuttle.
    To do mnie doskonale pasuje.

Cytat Zamieszczone przez Harnash
    swego czasu jak większość czasu spędzałem na poszukiwaniach nowego obiektywu niż na czymś innym zerknąłem na zegar ... była 17:40 i od razu pomyślałem że gdzieś z prawej powinna być 'L'-ka
    Mam to samo! Zegar na pulpicie wyswietla mi codziennie moja ulubiona godzine - 17:40. A troche wczesniej wyswietla druga ulubiona - 16:35

Uprawnienia umieszczania postów