Co wyleczyc !! wiesz jakie to jest fajne ?? Zawsze znajdzie sie cos do kupienia 8)
Co wyleczyc !! wiesz jakie to jest fajne ?? Zawsze znajdzie sie cos do kupienia 8)
hehe wypryski chyba od jajecznicy, a onanizm wcale nie jest taki fajny, za pare lat pewnie sprzedam mame i tate zeby miec 400 1:2,8![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Wystarczy ze nerke sprzedasz i bedzie okZamieszczone przez thorin
![]()
Heh widze, że kobitki reagują na hobby faceta w bardzo zbliżony sposób
Moja lubi oglądać fotki zrobione ale widze zazdrość jak czasami ... tfu ... często zajmuję się aparatem niż nią![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
no tak reprezentujemy na tym forum dwie postawy, tych ktorzy juz maja zony i moga je chwalic lub narzekac i tych ktorzy ich nie maja, Ci pierwsi pomimo "sukubow"maja sprzet godzien pozazdroszczenia, Ci drudzy przewaznie to mlodsze pokolenie i sa biedni jak myszy, wyjatki potwierdzaja regule a na imie im Vitez
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A watek o zonach jest tu: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=2994Zamieszczone przez thorin
![]()
thorin,
nie wydaje mi się
i ja się pod słowami Viteza podpisuję, przy czym nie mam aż takich ambicji, żeby spłacać L-IS'a.
Vitez uwaza sie za zbyt starego by nazywac go "mlodsze pokolenie" ... 4 lata pracy w jednej firmie z rozsadnymi zarobkami ale zakredytowany po uszy.
A jednoczesnie za mlody na malzonke 8)
Fotomaniak - tak moge powiedzieć o moim koledze z pracy , który nie mając ani grosza zaciągnął pozyczkę w PROVIDENCIE na zakup 300D.
no rzeczywiscie, ten provident nie pozostawia zadnych zludzen![]()
Canonet GIII 17 QL