Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 203

Wątek: [fabio87] krajobrazy

redwings
    Guest

Domyślnie

Dzięki fabio87 za odpowiedź i tu się z Tobą zgodzę że każdy ma prawo wypowiedzieć się na dany temat a nie pisałem tylko po to żeby Cię skrytykować tylko powiedzieć co widzę, bo wydaje mi się że nie tylko durne pochlebstwa ale właśnie to co według innych jest niedociągnięciem może skutkować w przyszłości jeszcze lepszymi fotkami. Ale niestety ludzie pokroju Elio faktycznie zaniżają poziom forum i nie dość że nie wiedza o czym się mówi to jeszcze próbują obrażać innych. Szkoda czasu na pisanie czegokolwiek o takich. Fabio 87 a czym robisz fotki?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Czyli sprzęcik fajny widzę że to początkowe stadium teraz chyba zaczniesz powoli powiększać szklarnię. Co do tej różnicy to może to zależy od monitora że nie wszędzie jest widoczna.
    Ostatnio edytowane przez redwings ; 01-02-2011 o 09:39 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar fabio87

Domyślnie

redwings powiem szczerze ze ja nie widze zadnej kreski jak poprzednicy wiec prosilbym zebys skopiowal zdjecie i zakres to sie przyjrze a zestaw podalem Ci czym robie pejzaze
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar sprocket73
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Fabio, piękne zdjęcia robisz. HDRy takie delikatne, że nie narzucają się oglądającemu. Kolorystyka bardzo przyjemna.
    Pisałeś, że robione obiektywem 10-22... zdjęcie 66 też?

Redwings... a na innych zdjęciach tez widzisz tą kreskę? Może masz po prostu rysę na monitorze?
    SPROCKET
    80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
    Moja wycieczkowa galeria

Dopiero zaczyna Awatar fabio87

Domyślnie

sprocket73 nie uzylem c70-200/4
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kombinowałeś tu coś z kolorową połówką? Jeśli tak, to przestań, bo moim zdaniem efekt psuje zdjęcie zamiast je poprawiać Dodatkowo patyk na pierwszym planie jest nieostry i w efekcie nie ma na czym zawiesić wzroku. Cała fota do poprawy/ponownego zrobienia.
    Natomiast #52 to już pierwsza klasa Ogólnie seria z gór mi się podoba, choć wydaje się odrobinę ciemna
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Gdyby każdy inny dał to ostatnie zdjęcie (#68), to bym pochwalił, ale ponieważ to sam Fabio od którego spodziewam się wyłącznie mistrzostwa, to mam mieszane myśli
    Przede wszystkim nie jestem zachwycony tymi trawami z przodu. Włącznie z tym badylem. Rozumiem że chodziło o punkt zakotwiczenia, o punkt definiujący perspektywę, ale ten badyl i te trawy trochę się do tego nie nadają.
    Reszta jest OK, kolory nastrojowe. Zabrakło jednak ostrości. Ale po prostu wystarczy wyostrzyć samo zdjęcie.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Przemyśl

Domyślnie

69 bardzo słabe
    a dwa ostatnie już przyjemne kolory, chociaż pusto trochę po stronie bez drzewa, drzewa za bardzo uciekają z kadru imo

pozdr

Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów