Pokaż wyniki od 1 do 10 z 203

Wątek: [fabio87] krajobrazy

Mieszany widok

Bywalec Awatar christof
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

61 - fajnie wyszło (pewnie dłuższe naświetlanie na szerokim kącie), 62 miód, malina Na 63 bardziej bym wydobył te promienie przebijające. Szkoda, że chowasz EXIF'y - lubię czasem je sprawdzić, ale jeszcze bardziej szkoda, że w ogóle nic nie piszesz o miejscach - gdzie to jest - dodaj chociaż krótką wzmiankę.

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

61 -wyszlo rzeczywiscie swietnie. Czerwien-fiolet nieba ale nadajaca czerwonawa tonacje calosci. Z banalnego tematu wyszla fajna praca.
    Pozostale 2 - na Twoim dobrym poziomie.
    Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Fajne prace, fabio87 - koledzy w zasadzie już streścili i moje spostrzeżenia. Dobrze pracujesz zastanym światłem i obróbką tego nie psujesz, generalnie
    #59 - bliżej łódki.
    #60 - takie klimaty lubię...
    #62 - piękne światło! Trochę dziwne odnoszę wrażenie jakby leciało w lewo (linia lasu - nie horyzont, wiadomo).
    #63 - raczej krzywe (>pnie drzew) i nieco "brudne", jakby zmęczone w obróbce. To zdjęcie akurat mniej mnie się podoba.
    Cytat Zamieszczone przez christof Zobacz posta
    [...]szkoda, że w ogóle nic nie piszesz o miejscach - gdzie to jest - dodaj chociaż krótką wzmiankę.
    ano!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów