Strona 10 z 21 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 203

Wątek: [fabio87] krajobrazy

Coś już napisał Awatar eryk_g
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ładnie. Lubie zaglądać do twojej galerii, zawsze coś fajnego się znajdzie.
    400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Chyba z akcentem na to drugie (#31)... - jest na nim więcej zimowego spokoju przez to długie wprowadzenie śnieżną pustynią aż do linii horyzontu z domostwami. No może te ślady w prawym dolnym narożniku niekoniecznie potrzebne, ale to już by było czepianie się Acha, piękne kolorki!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Awatar Miłosz G.
    Miasto
    przeważnie Olsztyn/Białuty

Domyślnie

jedna z moich ulubionych galerii! piękne kolorki wyciągasz z nieba i śniegu.

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
    Chyba z akcentem na to drugie (#31)... - jest na nim więcej zimowego spokoju przez to długie wprowadzenie śnieżną pustynią aż do linii horyzontu z domostwami. No może te ślady w prawym dolnym narożniku niekoniecznie potrzebne, ale to już by było czepianie się Acha, piękne kolorki!
    A dla mnie lepsze 30 ;-) z uwagi na kontrasty i ogólne wrażenie.
    Tryton
    --------------------------------------------------------------
    5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

Domyślnie

Fabio, za dobry jesteś aby na tej pustyni siedzieć. Wpadnij do nas na http://forum.nikon.org.pl. Chyba najlepsze forum i w ogóle internetowa galeria w dziedzinie Krajobrazu jaki znam na necie. Życie tętni, mnóstwo wpisów i komentarzy, wyjątkowo wysoki poziom. I sprzęt też rozmaity - Nikon, Canon, Alfa, wszystko. Nawet pudełko od butów...

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    Fabio, za dobry jesteś aby na tej pustyni siedzieć. Wpadnij do nas na http://forum.nikon.org.pl. Chyba najlepsze forum i w ogóle internetowa galeria w dziedzinie Krajobrazu jaki znam na necie. Życie tętni, mnóstwo wpisów i komentarzy, wyjątkowo wysoki poziom. I sprzęt też rozmaity - Nikon, Canon, Alfa, wszystko. Nawet pudełko od butów...
    Niczym obwoźny handlarz suvenirów, człowieku spokojnie
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Dopiero zaczyna Awatar fabio87

Domyślnie

32.

Gdy jest cieplo gdy jest zimno ja zawsze jestem w Tobie zakochany i w ten dzien chce Ci powiedziec czy jest zle czy jest dobrze miedzy nami Kocham Cie!!!
    ps. te zdjecie dedykuje mojej NARZECZONEJ w dzien sw. Walentego a Wam drodzy Forumowicze dziekuje za mile slowa odnosnie moich zdjec
    :grin: pozdrawiam :grin:

Domyślnie

Jak zwykle cudownie.
    To co mi się u Ciebie podoba to to że nie edytujesz swoich zdjęć - nie wycinasz różnych słupów, kabli, małych detali. Ja jak robię fotografię, to skupiam się na najwyżej dwóch obiektach, a resztę tnę photoshopem. Wiem że to niezgodne z tradycją fotograficzną, ale w rzeczywistości jest naprawdę niemożliwe znaleźć ujęcie doskonałe w którym nie ma dystrakcji, a jest jedynie to co powinno być - sama prostota.
    Ty nie tniesz niczego. Widzę druty, widzę słupy, widzę badyle. Ja na moim zdjęciu bym użył stempla i to wszystko by zniknęło. A ty to zostawiasz. I to mi się w Twojej filozofii podoba. Ta celowa konsekwencja.

Dopiero zaczyna Awatar fabio87

Domyślnie

33.

Domyślnie

Ostatnie (#33) mnie nie przekonuje. Brakuje mi na nim detali w śniegu, zresztą nawet kompozycyjnie nie wyróżnia się spośród wielu w tym rodzaju jakich widzę setki codziennie na internecie. Brakuje mi na nim tego w czym jesteś znakomity na pozostałych zdjęciach - światła. Tutaj światła nie ma.
    Poza tym trochę za duży chaos, droga nie prowadzi oka jak powinna, brak głębi i trójwymiarowości jaka jest na innych Twoich zdjęciach.

Strona 10 z 21 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów