Innymi słowy, można się domyślać, że Canon.PL uzależnia zakup "nowego lepszego narzędzia" od liczby zainteresowanych.PL?
Innymi słowy, można się domyślać, że Canon.PL uzależnia zakup "nowego lepszego narzędzia" od liczby zainteresowanych.PL?
EOS - conditio sine Kwanon...
puszki wysyła sie bezpłatnie do Wilich \DE po uprzednim zgłoszeniu w www.canon.de ..stąd otrzymujesz UPS Label i wysyłasz na ich koszt sprzet ..przebiega to bardzo sprawnie 3-4 dni ......a ze canon.pl dał ciała ..bez komentarzy![]()
pozdrawiam
Tomasz
pytanie brzmi skad wiemy ze AF działa nam lepiej? moja jedynka tez nie zawsze trafia, szczegolnie gorzej jest na pionowych kadrach, ale czy to wina puszki czy moja? czy to aby nie bardziej dla wlasnego samopoczucia?
Trochę pewnie takAle powiedziałbym, że odczucia jakie mają ludzie na dpreview przed/po trochę pokrywają się z moimi ("przed"). Niby działa, niby jakieś tam znośne zdjęcia robi - za szybko przelatującym F-18 nadąża :-) ale czuć, że mogłoby być lepiej.
Moje wrażenia takie bardziej "produkcyjne" to raczej dopiero w maju.
Gdyby nie to, że dotyczy to również 1Ds, który wyszedł po całej aferze i - należy się domyślać- już bez usterki z 1D, to nie przejmowałbym się zbytnio.
A to wygląda jak jakaś nowa skucha - więc nieroztropnie byłoby nie sprawdzić.
Może ja sprawdzę przed majem - ale przedtem będę musiał się uśmiechnąć do wojkija![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
tylko z tego komunikatu Canona wyniaka, że wszysklie 1D i 1Ds są walnięte...
przecież Canon wie do jakich puszek (numer seryjny) co wkłada i kiedy to robi, jeśli była jakaś wadliwa partia to wiedzieli by jaka i napisali by od którego do którego numeru seryjnego
A to ciekawe jesli moj sprzet przestał robic ostre zdjecia tylko dla tego ,ze przeczytalem komunikat to w takim razie nie bede pokazywal tego komunikatu moim klientomNie dajmy sie zwariować jesli do tej pory bylo ok to po co i czym sie przejmowac
![]()
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII