Oczy dziś sobie przez te posty popsułem.Ale co widzę ostre zdjęcia z Ds-a ,to nadal widzę. Ale jak dłużej poczytam to ....
Krakers ty posiadasz obiektyw 17-200L jak w podpisie ?
Oczy dziś sobie przez te posty popsułem.Ale co widzę ostre zdjęcia z Ds-a ,to nadal widzę. Ale jak dłużej poczytam to ....
Krakers ty posiadasz obiektyw 17-200L jak w podpisie ?
U mnie w 1D MKIII wywala Err99 zupełnie bez powodu. Co prawda bardzo sporadycznie ale nie ukrywam że jest to niepokojące. Jakoś od razu po pojawieniu się komunikatu Canona, grzecznie wypełniłem formularz, wysłałem i... nic. Jak myślicie, czekać dalej czy może skontaktować się z serwisem DE? Nie będą robić żadnych problemów?
..z informacji które posiadam wynika , że nie bedą robic zadnych problemów
Service Info Center
Canon Deutschland GmbH
Siemensring 90-92
47877 Willich
Telefon: 0080022666767
Fax: +49 2154 495 699
E-Mail: Serviceinfocenter@canon.de
WEEE-Reg.-Nr. DE 31262607
HRB 5511 Amtsgericht Krefeld
Geschäftsführer: Jeppe Frandsen
www.canon.de
pozdrawiam
Tomasz
Oddając sprawne body na Żytnią, prosicie się o kłopoty...
Dokladnie tak samo uwazam.
Malo tego - nie wazne czy do Polski czy nie - wazne, ze jesli wszystko chodzi cacy a ktos zacznie tam ruszac, naprawiac, uaktualniac, to prawdopodobienstwo zepsucia jest wieksze niz to, ze nagle zacznie zle dzialac.
Canon Polska też uruchomił stronę do zgłoszeń. Zaszył ją na wszelki wypadek głęboko, więc nie łatwo znaleźć:
http://www.canon.pl/Support/Consumer.../RRF_index.asp
Jeśli:
i chodzi o kalibrację AF lepszym i bardziej precyzyjnym narzędziem serwisowym to zapewne wada występuje losowo w aparatach, których "starym" narzędziem nie udało się tego skalibrować dobrze....- The upgrade is about storing new low-level tuning parameters for the AF system on the camera. These tunings are normally found using Canon's special tuning tool/software, but now Canon have upgraded the tool to provide better AF tuning parameters for the camera.
Jak dla mnie wniosek jest jeden - działa bez zarzutu więc nie dotykać dopóki nie ogłoszą, że wszyscy userzy są proszeni o wizytę w serwisie.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.