Cytat Zamieszczone przez jagular Zobacz posta
Ciekaw jestem, czy rzeczywiście to tak szybko się odbędzie, czy to może jednak bajeczka? Zwłaszcza że z korespondencji wynika, że mają teraz duże obłożenie w związku z tematem.
w moim przypadku było błyskawica: wysłałem w piątek 3 kwietnia, dostali go w poniedziałek 6 kwietnia przed 10.00 rano, dzwoniłem we wtorek 7 kwietnia rano i pytam kiedy będzie - oni, że na czwartek, potem tego samego dnia we wtorek ok 15.00 dostaje maila, że jest gotowy i wychodzi UPS, więc dzwonię zdziwiony, a oni potwierdzają że już jest gotowy. Pytam czy coś było robione a oni mi czytają standardowe wpisy z karty mojego body: AF adjusted, AF tested/calibrated, cleaned etc. Wysłali rzeczywiście we wtorek UPS'em na swój koszt i we środę o 10.30 zapukał kurier i gotowe. Wszystko łądnie spakowali w te same woreczki i tekturki, nie zgubili karty gwarancyjnej i nie pogięli pudełka. Opakowali z wielkimi workami z powietrzem do wiekszego pudła - tak że bez zarzutu. Miałem brudne szkiełko eyepice przed wysyłką a wróciło wyczyszczone jak nowe więc ktoś tam sie rzeczywiście pochylił i nie spieszył za bardzo.