Witam posiadam na szczęście lub nieszczęście 1dmk3
Wiec poczytałem i w sumie nic teraz się nie dzieje przez 2 tyg ze sportu ciekawego wiec napisałem list opisujący moje nie zadowolenie i problemy z AF przy jadących na mnie obiektach w kiepskim świetle ( nie zawsze to występuje ale da się odczuć ze czasami się gubi ) .
I paczka gotowa zobaczymy co z tego wyjdzie mój nr serii to 545*** 2007 chyba produkcja ale bez numeru na pierwsze wezwanie do naprawy.Nie popsuja bo już więcej namieszać nie można jak namieszali ostatnio w Canon U.K.
Jak wróci za 2 tyg to powiem co i jak .Wchodząc do serwisu widziałem Irola który odbierał 2sztuki mk3 z serwisu na pytanie czy coś wymienialna powiedział ze tak ale nie wie co.Mógł bym dyskutować dalej co jak jakie objawy miał i co się mu nie podoba w tym modelu ale miał wyraźny problem z wyłączeniem histogramu na fotach robionych przed sek i szukał pomocy wiec dałem se spokój.W bagażniku jego auta był plastikowy pojemnik jak na zakupy czy pranie gdzie swobodnie w czasie jazdy przemieszczały się elki 85mm , 24-70, 70-200 oraz 2 marki i parę innych szkieł których nie rozpoznałem na pierwszy rzut oka![]()
Pozdrawiam Darek