Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 136 z 136

Wątek: 1D/s MarkIII new fw - in addition to the sub mirror fix issued earlier by Canon ;)

januszK
    Guest

Domyślnie

Sprzęt otrzymałem po tygodniu. Usługa polegała na jego " wyjustowaniu". Jaki efekt ?. Zobaczymy po próbach.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Jeśli zastosujesz te wszytkie "dobre rady", to w domu więcej wycisnąć się nie da:
    ....
    Baw się dobrze
    Heh, to jest bardzo podobne do sławnych linijek i innych tabelek, do których nie potrafię się zmusić. Zbyt podobne, tak więc podziękuję...

Niemniej dzięki za radę
    Aparaty, obiektywy, lampy.

Domyślnie

Witam

Ja zmusiłem się do jazdy 2,5g żeby wypróbować puchę na super bike i powiem ze radzi se naprawdę dobrze.
    właśnie przeglądam katalogi z rawami i odsetek nie trafionych jest znikomy, jak na razie zadowolony.
    Walczyłem 200mm + ex 1,4 i czasami x2.
    Zobaczę kiedyś jak w ciemnościach se radzi, śledzenie działa ok

jagular, jak ci dobrze skalibrowali body do ich obiektywów to ustawiaj śmiało +10 do wszystkich obiektywów
    I zostaw ja się mieszałem + 8 do +12 ale 10 jest tak samo jak bylo na początku roku , porostu tak kalibrują ahahahah

Pozdrawiam Darek
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 24-05-2009 o 21:39
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu

Domyślnie

Heheh, Dzygicie, z nudów sprawdzałem sobie pewną metodą po kolei szkiełka, znudziłem się po chyba 4ch, ale za każdym razem wychodziło te okolice +10. Czyli to jest oficjalne ustawienie Canon UK :E

Po ustawieniu +10 rzeczywiście chyba korpus 'daje radę' i o wiele ciężej jest znaleźć powód do marudzenia
    Aparaty, obiektywy, lampy.

Coś już napisał

Domyślnie

Koledzy mam problem. Kontaktowałem się z serwisem canona w Willich, niestety poprzez formularz kontaktowy z canon.de, bo maila nie znalazłem. Za pierwszym razem zostałem poinformowany, że zgłosi się do mnie ktoś z canon polska i mi pomoże (faktycznie ktoś zadzwonił), a na drugą próbę kontaktu z wyraźnym zaznaczeniem, że zależy mi na naprawie u nich nie dostałem odpowiedzi.

Bardzo proszę o jakąś podpowiedź, w jaki sposób załatwić naprawę u nich, bo problemy z af na bocznych punktach mam i zgłaszałem je nawet w ubiegłym roku (przed drugą informacją canona) raz w berlinie i dwa razy w wilnie, ale wtedy usłyszałem, że według nich wszystko jest "perfect".

Aparat ciągle na gwarancji.

Pozdrawiam
    Michał

Coś już napisał

Domyślnie

To ja się po cichu jeszcze raz zapytam, bo Canon Willich dalej nie bardzo chce ze mną rozmawiać... W jaki sposób się z nimi kontaktowaliście i jak ich przekonaliście, żeby wzięli aparat do siebie?

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314

Uprawnienia umieszczania postów