Pokaż wyniki od 1 do 10 z 136

Wątek: 1D/s MarkIII new fw - in addition to the sub mirror fix issued earlier by Canon ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Ja wiem jedno - jesli faktycznie zacznie mi cos zle chodzic, to na Zytnia jedynki NA 1000% nie oddam tylko np. do Niemiec.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Tak trochę OT - ten cały problem wydaje się przechodzić trochę bez echa na różnych forach, a z pewnością już tutaj na CB (raptem 20 postów w wątku). W przeciwieństwie do histerycznych mega tematów o 5DII, sprawa wręcz nie istnieje :-) Wychodzi na to, że albo użytkownicy 'jedynek' trzymają bardziej nerwy na wodzy, albo po prostu liczba aparatów dotkniętych tymi problemami jest naprawdę niewielka. W każdym razie mój aparat działa bez zarzutu i nawet publikacja tej informacji serwisowej nie była w stanie tego zmienić :-) (a w przypadku 5D, pojawienie się 5DII od razu spowodowało falę różnych "pogorszeń" ;-) ).
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Ja wiem jedno - jesli faktycznie zacznie mi cos zle chodzic, to na Zytnia jedynki NA 1000% nie oddam tylko np. do Niemiec.
    Dlaczego?
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Dlaczego?
    "Service detail: replaced lever assembly, mirror charge/lever assembly, SH charge/mirror box assembly/washer/washer, plain. checked all, adjusted focus & exposure, cleaned to factory specs. Cleaned C-MOS, firmware update...." - nie, nie mnie - jakiemuś gościowi z NJ.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów