Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: [perlpa] ślub, portret, przyroda ...

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar perlpa
    Miasto
    Kowary (dolnośląskie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno
    Perpla, BARDZO mi się podoba galeria ślubna, świetne masz oko i fajne miejsce wynalazłeś. Aż sprawdziłam skąd jesteś bo u nas są podobne widoki
    Dziękuję :grin: . W jednym z watków chłopaki bardzo chwalili Twoje zdjęcia. Bardzo chętnie je obejrze. Podaj jakiegoś linka.

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perlpa
    Dziękuję :grin: . W jednym z watków chłopaki bardzo chwalili Twoje zdjęcia. Bardzo chętnie je obejrze. Podaj jakiegoś linka.
    Naprawdę nie mam się czym chwalić. Chociaż możę wrzucę parę kiedyś, żeby posłuchać rad zawodowców Walczyłam ze sprzętem bez większych sukcesów; plus jest taki, że oglądam te fotki i myślę co mogłam inaczej zrobić - i zrobię to następnym razem

Początki nałogu Awatar perlpa
    Miasto
    Kowary (dolnośląskie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno
    Naprawdę nie mam się czym chwalić. Chociaż możę wrzucę parę kiedyś, żeby posłuchać rad zawodowców Walczyłam ze sprzętem bez większych sukcesów; plus jest taki, że oglądam te fotki i myślę co mogłam inaczej zrobić - i zrobię to następnym razem
    I o to właśnie chodzi. Podpatrując specjalistów w danej dziedzinie poszerzamy swoje horyzonty, dostrzegamy znane nam sceny z innego punktu widzenia.
    Oczywiście na samym oglądaniu zdjęć chyba jeszcze nikt nie nauczył się ich robić, ale trzeba mieć pomysł na to co się chce osiągnąć a potem poprzez praktykę dążyć do tego celu.
    Sam dużo podpatruję u innych. Chodzi może nie tyle o sposób kadrowania ale o oświetlenie.

Uprawnienia umieszczania postów