Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: [perlpa] ślub, portret, przyroda ...

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Slub - dobre rzemioslo, nie zachwyca pomyslowoscia, ale chyle czolo przed technika
    Portret - przewazaja osoby mocno wpatrzone w obiektyw, czego niekoniecznie lubie, facet w kapeluszu na glowie moglby nie miec tego cienia na czole (doswietlic blenda czy cus), kadry standardowe, ale podobaja sie
    Reklama - fajne wnetrza (szczegolnie sie spodobaly), kolory wala po oczach, fajne kadry, technika bardzo +
    Przyroda - najfajniejszy dzial dla mnie, ujecia REWELKA, jakosc super, gratuluje!
    Makro - nie znam sie, podoba sie

problem z flashem jest tez i taki, ze skutecznie blokuje mozliwosc dyskusji o konkretnej fotce, gdyz teraz nie moge Ci podac numeru zdjecia o ktorym chcialbym podyskutowac...szkoda.

pomysl z miniaturkami pokazujacymi tylko czesc zdjecia totalnie nietrafiony - ja lubie DUZE miniaturki tak, by pokazywaly zdjecie - wowczas nie zmuszam widza do szukania czegos fajnego, tylko pozwalam mu wybierac to, co go zainteresowalo. po prostu szanuje czas osoby trafiajacej na moja www, proponuje to przemyslec

a zdjec gratuluje. jestes ,,zawodowcem'' ?
    Ostatnio edytowane przez gawryl ; 22-07-2005 o 09:32
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Uprawnienia umieszczania postów