Szukam pliku RAW z puszki 50D z obiektywem 17-55 2.8 IS. Chciałbym porównać ostrość moich plików - bo mam wrażenie że coś nie jest tak z moim zestawem.
pliki mozna przesłać na adres adrian.kusiak@interia.pl lub wg. uznania.
Szukam pliku RAW z puszki 50D z obiektywem 17-55 2.8 IS. Chciałbym porównać ostrość moich plików - bo mam wrażenie że coś nie jest tak z moim zestawem.
pliki mozna przesłać na adres adrian.kusiak@interia.pl lub wg. uznania.
Szkoda, ja mam 40D, więc nie pomogę, ale szkło ostrzejsze od brzytwy...
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Lecą dwa surowiaki, oba przy 2.8.
Pozdrawiam...
... mój zestaw...
A ja może troszke OT, do sirlukas: zamierzam kupić i 40D i EF-S 17-55 IS USM f/2.8, w związku z tym mam pytanie, czy uważasz, że to dobra kombinacja? I jak ostrzy ten obiektyw własnie z tym body przy pełnej dziurze? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Kombinacja jak dla mnie idealna, nie ma lepszego obiektywu do 40D (ogólnie crop'a)
Nawet waga mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, lubię czuć że mam aparat w ręku, a nie małpkę ...
Wysłałem CR2 adi760303'emu, więc może niech On się wypowie. Zdradzę, że Znajomego 24-70 L się chowa pod względem jakości i ostrości![]()
... mój zestaw...