Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: zamiana z Pentaxa K20D na Canon 40D czy ma sens

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Exclamation zamiana z Pentaxa K20D na Canon 40D czy ma sens

Większa możliwość szkiełek, oczywiście większość kolegów ma Canony i jest możliwość porzyczania szkieł.
    I wszyscy piszą o szybkości aparatu, chociaż uzywam aparatu do cełów amatorskich , imprez rodzinnych.

Domyślnie

to juz ty powinienes wiedziec czy ma sens czy nie jesli bedziesz mial mozliwosc porzyczenia szkiel a w pentaxie brakuje ci szklarni (to jest sensowny argument) to zmien i tyle.
    Jesl pytasz ,czy zmiana na 40D da "nowa jakosc" twoim zdj to twierdze ,ze nie.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A zamiana k20d na 50D?

Dopiero zaczyna

Domyślnie z Pentaxa K20D na 50D

Jednak zamieniłem Pentaxa na 50D . Jednym słowem rewelacja. Szybkość AF, i w szybkość działania aparatu bardzo pozytywnie zaskakuje . Dla mnie rewelacja.
    Okazuje się że warto.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Witam!
    Zrobiłem to samo!!! Sprzedałem Pentax-a K20D + Tamron 17-50 f/2.8 + Pentax 18-250 f/3.5-5.6 przed Pentaxem miałem 350D + 17-85 IS potem coś mnie podkusiło i kupiłem K20D i po pół roku nie wytrzymałem i zrobiłem come back kupując 50D + 17-55 f/2.8. Polecam wszystkim taką zamianę!!! jeśli macie wątpliwości!!! Przepaść jakościowa fotografii oczywiście z pozytywem dla Canona!!!

Uprawnienia umieszczania postów