Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Wątek: [odi] historia kilku znajomości

Widok wątkowy

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ok, o to chodziło, dziękuję bardzo.
    Co do ostrych oczu w ostatnim zdjęciu, one po prostu są mokre i dlatego takie dziwne.
    Wieczorem zatem pokażę to ładne dziewcze na zdjęciach z pleneru, może te przypadną Wam do gustu
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    za ciemno, ostatie poruszone i wzrok sie gubi.. na 2. ta kredka ni w gruche ni w pietruche mi nie pasuje.. ja tu widze raczej zobojętnienie a nie rozpacz po utracie pierwszej miłości...
    A bo widzisz, to nie jest cała seria, kredką ona po ścianie mazała, i dlatego trzyma ją w ręku, tyle że tego zdjęcia tu nie pokazałem gdyż wyszło słabo
    Co do zobojętnienia, to w ogóle ciężko było mi wywołać na jej twarzy coś innego niż uśmiech:P, zatem chyba tego będę musiał się trzymać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez bilsia Zobacz posta
    8 mi się podoba, 9 nieostre oczy, na 7 modelka wygląda jakby siedziała zamknięta w zakładzie psychiatrycznym, do tego perspektywa IMHO na nie, a w 6 kadr mi się nie podoba (ucięłabym lewą stronę). Zdjęcia bardzo dołujące. Nie wrócę do nich i już
    Obiecowywuję nie zapodawać tej serii już więcej zatem zapraszam ponownie
    Ostatnio edytowane przez odi ; 02-04-2009 o 18:01 Powód: Automerged Doublepost
    pkt 8 regulaminu

Uprawnienia umieszczania postów